İYİ Parti’nin 120 kişilik komisyonundan Ankara çıkarması!
Siyaset, 04 Aralık 2021 04:43İYİ Parti Kocaeli Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türklerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yasemin Met tarafından kurulan Türk Dünyası Komisyonu 120 kişilik ekibiyle önceki gün Ankara’ya çıkarma yaptı.
İYİ Parti Kocaeli Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türklerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yasemin Met tarafından kurulan Türk Dünyası Komisyonu 120 kişilik ekibiyle önceki gün Ankara’ya çıkarma yaptı. Saha çalışmalarına başlayan Kocaeli Türk Dünyası Komisyonu Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) giderek grup toplantısında Meral Akşener’i dinledi. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’la birlikte Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türklerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu’na ziyarette bulunan komisyon üyeleri kent genelinde gerçekleştirdikleri çalışmaların raporlarını sundular.
ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR
Yavuz Ağıralioğlu, Türk dünyası il komisyonunun verimli çalışmalarından ötürü memnuniyetini dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi. İYİ Partililer, Teşkilat Başkanı Koray Aydın ve Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır’ı da ziyaret ederek sahan çalışmaları hakkında bilgiler sundu. Programlar sonrasında kısa bir açıklama yapan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “İYİ Parti olarak Türk Dünyası’na ve yurt dışında ikamet eden bütün Türklere büyük önem veriyoruz. Soydaşlarımızla ilgili özel başkan yardımcılıklarımızdan olan Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türklerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Yasemin Met çok güzel bir komisyon kurdu. Komisyon üyelerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Ankara’ya giderek ilgili yönetim birimlerimize raporlarını sundular. Kendisine ve bütün çalışma ekibine değerli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
.gif)
Siyaset, 04 Aralık 2021 04:43
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
