Büyükakın’dan Darıca ve Derince’ye 909 Milyon TL’lik yatırım
Gündem, 02 Aralık 2021 21:46AK Parti Darıca ve Derince İlçeleri Genişletilmiş Danışma Meclisleri toplantılarına katılan Başkan Büyükakın, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak sadece bu iki ilçemizde 909 Milyon 229 Bin TL’lik bir yatırım gerçekleştirdik” dedi.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Darıca ve Derince İlçeleri Genişletilmiş Danışma Meclisleri toplantılarına katıldı. AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in de katıldığı toplantılarda, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak sadece bu iki ilçemizde 909 Milyon 229 Bin TL’lik bir yatırım gerçekleştirdik. Tüm teşkilatlarımızla ve kurumlarımızda ki kadrolarımızla halkımızın sesine kulak vererek hizmet üretmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın dünde bugünde hizmetkarıydık, yarında hizmetkarı olacağız. Bizim siyasetten anladığımız budur. Bu nedenle hizmete dönük tüm adımlarımız kentimizin tamamında atmaya devam ediyoruz” dedi.
“BİZİM BİR MEDENİYET SEVDASI VE BİR MEDENİYET YARIŞI VAR”
Yoğun bir katılımla gerçekleşen ilçe danışmalarda teşkilat üyelerinin kente dair önerileri de dinlenirken, iki ilçede gerçekleştirilen ve yapımı devam eden projelerin yanı sıra hayata geçirilecek çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Büyükakın, “Bugün geldiğimiz noktada belediyecilik vizyonumuzu harekete geçiren teşkilatımıza da çok teşekkür ediyorum. Bizim bir medeniyet sevdası ve bir medeniyet yarışı var. Teşkilatlarımızda bu sevdamızın ve yarışımızın da tam da merkezindedir” şeklinde konuştu.
“ALTYAPIYI ÇOK ÖNEMSİYORUZ”
Derince’de 65 Milyon TL’lik alt yatırımı yaptıklarını, 141 Milyon 806 Bin TL’lik alt yapı çalışmasının da devam ettiğini dile getiren Başkan Büyükakın, “Darıca’da 36 Milyon 827 Bin TL’lik altyapı çalışmamızı yaptık. Bunun yanında 78 Milyon TL’lik altyapı yatırımı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Altyapıyı çok önemsiyoruz. Kent genelinde olduğu gibi Derince ve Darıca’da buna dönük çok önemli adımlar attık, atmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu. Darıca Millet Bahçesi’nin ikinci etabı olan ve toplam 100 bin metrekare alana sahip giriş adasının yapılacağını ifade eden Başkan Büyükakın, “Derince’de Sağlıklı Yaşam Parkımızı da 19 Milyon 824 Bin TL’lik yatırım bütçesiyle hayata geçireceğiz” açıklamasını yaptı.
.gif)
Gündem, 02 Aralık 2021 21:46
Yorumlar (0)
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
