Davutoğlu, Çakır’ı kutladı, Kocaeli’yi örnek gösterdi
Siyaset, 27 Kasım 2021 14:53Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır’ı azmi, çalışkanlığı ve hırsından dolayı tebrik ederek, kendisine yeni görevler verdi. Davutoğlu’nun övgü dolu sözleri başkan Çakır’ın moralini yükseltti.
Yaklaşık üç ay önce atandığı Kocaeli İl Başkanlığı göreviyle kent siyasetine renk katan Serap Çakır, genel başkan Ahmet Davutoğlu tarafından İstanbul’da ağırlandı. Daha önceden belirlenen program dahilinde gerçekleşen toplantıda Kocaeli tüm yönleriyle masaya yatırıldı. Kocaeli’deki tüm gelişmeleri yakından takip ettiği ve notlar aldığı gözlemlenen Davutoğlu, yaşanan gelişmelerle ilgili yaptığı değerlendirmelerle başkan Serap Çakır’ı bile şaşırttı. Kocaeli’nin önemini vurgulayan ve son dönemde partide yaşanan canlılıktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Davutoğlu, uygun bir tarihte Kocaeli’ye mutlaka gelmek istediğini belirterek, kurmaylarına program yapmaları talimatını verdi.
KOCAELİ BASININA TEŞEKKÜR
Her gün Kocaeli basınında çıkan haber ve yorumları incelediğini ifade eden Davutoğlu, “Kocaeli basını oldukça güçlü. Ulusal medyada yaşadığımız sıkıntıları siz orada yerel basınla telafi etmişsiniz. Buradan Kocaeli basınına da teşekkür ediyorum. Seçim atmosferine girildi. Bağımsız adaylık sürecinden deneyimlisiniz. Tek başınıza neler yapabileceğinizi gördük. Ben sizden ve Kocaeli teşkilatımdan umutluyum. 12 Aralık Pazar günü İstanbul Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştireceğimiz ikinci yıl kutlama programına yüksek katılım göstereceğinize yürekten inanıyorum” dedi.
SORUMLULUĞUMUZ ARTTI
Üç ay önce atandığı Kocaeli İl Başkanlığı görevi sırasında yaptığı çalışmaları aktaran başkan Serap Çakır da, “Bir yandan il yönetimimizi oluştururken, diğer taraftan binamızı şehir merkezine taşıdık. Dört ilçe başkanı atarken sahayı da boş bırakmadık. İlçelerimizde üye kayıt standları kurduk, semt pazarları, esnaf gezileri yaptık. Kocaeli basınıyla kahvaltıda bir araya geldik. Otuzdan fazla STK ziyaretimiz oldu. Hedefimiz aralık ayı sonuna kadar teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamak. Sizlerinde ifade ettiği gibi seçim deneyimim var. Yaklaşan seçimde Kocaeli’de sürpriz yapacak bir parti varsa o da Gelecek Partisi olacaktır. Sizin güveninizi boşa çıkarmamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Bizimle ilgili değerlendirmeleriniz elbette moralimizi yükseltti, ancak sorumluluğumuzu bir kat daha artırdı” diye konuştu.
Siyaset, 27 Kasım 2021 14:53
Yorumlar (0)
Hayat kimya, Türkiye’nin en mutlu işyerleri listesinde
Başkan Hürriyet Fas’taki UCLG Dünya Kongresi’nde konuşacak
Vali Aktaş, Derince’de projeleri yerinde inceledi
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan Mayıs ayında 54 soru önergesi, 26 komisyon başvurusu
Hak arayan öğretmene cop, yoksulluğa ve adaletsizliğe sessizlik!
Başkan Büyükakın, Değirmendere sahilindeki çalışmaları yerinde inceledi
Anahtar Parti Kocaeli’de toplanamıyor!
Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sınırcı’nın KOTO ziyaretinde neler konuşuldu?
OYAK Çimento’nun o raporunda ne var?
Çayırova’da Spor Lisesi inşaatında tempo yüksek
Körfez Petkim Orta Okulu’nun kızlarından büyük proje
Büyükşehir, Fuar Park ile gurur duyuyor!
Bahçeli yine esti gürledi!
Binlerce kişinin emekli maaşları iptal edildi
Bir haftada 33 kişi boğulmaktan kurtarıldı!
Dev temizlik şirketi de iflas etti
AKP'nin elinde topluma söyleyecek bir öyküsü kalmadı
Bir başkan daha tutuklandı
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
