Kubat, Gebze’de öğretmenler için söyledi
Gündem, 23 Kasım 2021 00:5424 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Büyükşehir tarafından düzenlenen Kubat konserinde Gebze’de görev yapan öğretmenler bir araya geldi
Eğitime verdiği desteklerle Türkiye'ye örnek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ‘Başöğretmenlik’ unvanının verilişinin 93. yılı ve 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle muhteşem bir etkinlik düzenlendi. Kentte gelecek nesillerin yetişmesine katkı sunan öğretmenlerin bu özel ve anlamlı günlerini unutmayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Gebze bölgesindeki okullarda eğitim veren öğretmenleri, Kubat konserinde buluşturdu.
KUBAT GÖZ DOLDURDU
Güçlü sesi ve hafızalara kazınan yorumlarıyla Gebze bölgesinde görev yapan öğretmenlerin kulaklarının pasını silen Kubat, sahne performansıyla göz doldurdu. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde, “Kara Gözüm”, “Sarhoşa”, “Kekliği Düz Ovada Avlarlar”, “Al Ömrümü” gibi birbirinden hareketli ve duygusal birçok türküyü Gebze bölgesi öğretmenleri ile söyleyen Kubat’a konser sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, günün anısına bir çiçek takdim etti. Programa Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan da katıldı. Ayrıca konser öncesi sanatçı Kubat’a, Büyükşehir tarafından hazırlanan Kocaeli Türküleri’nden oluşan iki albüm hediye edildi.
KUBAT: SİZLER İYİ Kİ VARSINIZ
Öğretmenlere çok kıymetli olduklarını söyleyen sanatçı Kubat, “Aslında bu konserimiz birkaç defa ertelendi mücbir sebeplerden dolayı ama menajerim aradı, Öğretmenler Gününde öğretmenler için yapıyoruz dedi. İnanılmaz mutlu oldum. Benim için en önemli konser öğretmenler gününde olandır. Sizler iyi ki varsınız. Sizlere çocuklarımızı emanet ediyoruz. Bir kızım var onu öğretmene emanet ediyoruz. Biz evde ona aslında sadece saygıyı öğretmeye çalışıyoruz. Saygının ne kadar önemli olduğunu öğretmeye çalışıyoruz ama sevgi kısmını öğretmenlerimiz sizler tamamlıyorsunuz. Sizlerden Allah razı olsun, çok teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.
ÇAKMAK: YİRMİ DOKUZ KERE KIRKYIL KÖLESİYİZ ÖĞRETMENİN
Konsere katılan öğretmenleri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın adına selamlayan Başkan Vekili Yaşar Çakmak, “Bizler şehrimizde güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Bir yük omuzladık şehri mamur etmeye çalışıyoruz. Sizler de gönülleri mamur etmeye çalışıyorsunuz. Allah sizlere güç ve kuvvet versin. Son olarak şunu belirtmek isterim. Bir harf için kırk yıl köle olunuyorsa yirmi dokuz kere kırk yıl kölesiyiz öğretmenin” dedi.
ÖĞRETMENLERE KOMEK SEPETİ HEDİYESİ
Gebzeli öğretmenler, Kubat'ın söylediği hareketli ve birbirinden güzel türkülerle gönüllerince eğlenerek, unutulmaz bir akşam yaşadı. Ara tatil sonrasında gerçekleşen konserde stres atan öğretmenlere, Büyükşehir tarafından KOMEK Sepeti ürünü hediyeler verildi.
.gif)
Gündem, 23 Kasım 2021 00:54
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
