Şanbaz Yıldız’dan Ellibeş’e Akşener cevabı!
Siyaset, 20 Kasım 2021 08:55İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız bu akşam gerçekleştirilen İzmit danışma meclisi toplantısında Meral Akşener’le ilgili konuşan AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e cevap verdi. Yıldız, “İktidarı kaybediyorlar. Geliyor gelmekte olan. Biliyorlar, görüyorlar, korkuyla saldırıyorlar” dedi.
AKP İzmit İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuşan AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Meral Hanım ne yapıyor? Siirt’te bir densiz çıkıp Kürdistan diyor kemküm ediyor. Asena bu ya, Ülkücü ya. Bir şey diyemiyor 5 gün sonra aklına geliyor grup toplantısında esip gürlüyor.” ifadelerini kullandı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Ellibeş’e jet hızıyla cevap verdi. Bir basın açıklaması yayınlayan Şanbaz Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Habur’da çadır mahkemeleri kuranlar, terör örgütlerine ülkenin sınır kapılarını açarak geçiş izni verenler bugün kalkmış İYİ Parti’ye laf ediyor. Akıl alır gibi değil.
GİDİCİ OLAN…
Seçim kaybetme korkusuyla kırmızı bültenle aranan terör örgütü yöneticisini TRT’ye çıkarıp oy devşirmeye çalışanlar utanmadan olayları çarpıtıyor. Türkiye Cumhuriyeti bölünmez bir bütündür. Genel başkanımız Meral Akşener bu ülkenin bölünmez bütünlüğünün koruyucularındandır. Terörün her türlüsünü lanetleyen İYİ Parti’nin yükselişi birilerini çok rahatsız ediyor. İktidarı kaybediyorlar. Geliyor gelmekte olan. Biliyorlar, görüyorlar, korkuyla saldırıyorlar. AKP’nin il başkanının sözleri de bu doğrultudadır. Çok fazla üstünde durmaya gerek görmüyorum. Gidici olan ağzına ne gelirse söyleyendir. Gidici olan, gitmemek için her türlü yalanı söylemeye muktedirdir.
MİSLİYLE KARŞILIĞINI BULACAKTIR
Mehmet Ellibeş’in sözlerini üzerinde durmaya değer görmüyorum. Ancak belirtmekte fayda görüyorum. İYİ Parti’ye, İYİ Parti’nin kurumsal kimliğine, genel başkanımız Meral Akşener’e sarf edilen her iftira, her kötü söz misliyle karşılığını bulacaktır. Terör örgütü yöneticilerine bu ülkenin resmi televizyon kanallarını açan, terör örgütü üyelerine sınır kapılarını açarak her türlü geçiş kolaylığını sağlayanlar bugün söyledikleri yalanlarda boğulacak, günü geldiğinde de hesabını verecektir.
Siyaset, 20 Kasım 2021 08:55
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
