Gölcük’ün en eski okul binası yeniden yapılıyor
Gündem, 19 Kasım 2021 21:07Gölcük’te ihtiyacı karşılamayan Fidanlık İlköğretim Okulu’nun eski binasının yıkım işlemi tamamlanırken, modern yeni bina için ihale de yapıldı.
Gölcük Çiftlik Mahallesi’nde bulunan Fidanlık İlkokulu binası için, artan öğrenci sayısı talebini karşılayamaması ve binanın eski olması sebebiyle yıkım kararı alınmıştı. Kararın ardından binanın yıkımı ve hafriyat kaldırma işlemleri tamamlandı. Yeni bina için, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ihalesi de yapıldı. İnşaat çalışmalarına da yakın zamanda başlanacak ve 16 derslikli modern bir okul binası bölgeye kazandırılmış olacak.
SERVİS İHTİYACINI GÖLCÜK BELEDİYESİ KARŞILIYOR
Talebi yerine getirilen bölge halkı yeni okul yapılmasından kaynaklı oldukça memnun olurken, bu süreçte Çiftlik İlkokulu’na giden öğrencilerin servis ihtiyacı da gelen talep üzerine Gölcük Belediyesi tarafından karşılanıyor.
ÖĞRENCİLERE MODERN BİR ORTAMDA EĞİTİM İMKANI SUNULACAK
Çalışmaları yerinde inceleyen Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer bölge halkımızın talebinin yerine getirilmesinden kaynaklı memnun olduklarını ifade etti. Başkan Sezer açıklamasının devamında ise: “Bölgede yaşayan hemşehrilerimizin yoğun talebi sonrasında, Gölcük'ün en eski okulu olan ve öğrenci sayısını da karşılayamaz hale gelen İhsaniye Fidanlık İlkokulu'nun eski binası yıkılarak, hafriyatı kaldırma işlemi tamamlandı. Öğrencilerimizin, sıcak ve modern bir ortamda eğitimlerini sürdürmelerini sağlayacak 16 derslikli yeni okul binanın yapımı için ihale süreci de tamamlandı. Bu süreçte; Çiftlik İlkokulu’nda giden öğrencilerimize ulaşım desteği de veriyoruz. Yapımına kısa sürede başlanacak olan Yeni İhsaniye Fidanlık İlkokulu'nun bölge halkımıza, öğrencilerimize ve ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
.jpg)
Gündem, 19 Kasım 2021 21:07
Yorumlar (0)
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
