Cemaat kitapları yerine Nutuk okuyun
Siyaset, 17 Kasım 2021 20:23CHP İl Başkanvekili Birgül Gök’ten, kuruluşun ve kurtuluşun partisine ‘Milliyetçilik’ dersi vermeye kalkışan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e tokat gibi cevap; “Fetöcü’yü alkışladınız, IŞIDliyi barındırdınız, PKK’yı sınırda karşılayıp devlet televizyonlarına çıkardınız. Milliyetçilikten anlayışınız eğer bunlar ise sizleri cemaat hocalarının kitapları yerine Nutuk’u okumaya davet ediyorum”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanvekili Birgül Gök, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in partisinin danışma kurulunda CHP için sarf ettiği sözlere, iktidar partisinin PKK ve Fetö ile ilişkilerini hatırlatarak adeta tokat gibi cevap verdi. Başkanvekili Birgül Gök, Cumhuriyet’in vazgeçilmez ilkelerinden Milliyetçilik üzerinden CHP’ye yüklenmeye çalışan Ellibeş’e, “Öncelikle kırmızı bültenle aranırken devlet kanalına çıkartmaktan utanmadığınız, ağabeyinin de İmralı’dan yolladığı mektubunu okuttuğunuz teröristin ölümü için tüm camianıza baş sağlığı diliyorum. Rahat yüzü görmesin” dedi.
FETÖCÜ’YÜ ALKIŞLADINIZ, IŞIDLİYİ BARINDIRDINIZ, PKK’YI SINIRDA KARŞILADINIZ
15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında Kocaeli İzmit’teki Milli İrade Meydanı’nda tutulan nöbetlerde ‘Bunlar Fetöcü değil’ diyerek bazı zanlıları sahneye çıkartıp alkışlattıklarını da hatırlatan Başkanvekili Gök, “Sizden iki dönem önceki il başkanınız, bazı Fetöcüleri tutuklanmadan hemen önce aklama çabasıyla sahneye çıkartıp alkışlattı. Sizde aynı dönem belediye başkanı olarak bulunduğunuz meydanda bu alkışa ortak oldunuz. PKK’ya sınır kapılarını açıp davul zurnuyla karşıladınız. Askerlerimizin yakılması için fetva veren IŞID’lileri ülkeye sokup, iş verdiniz.
MİLLİYETÇİLİK İÇİN CEMAAT HOCALARI KİTAPLARI YERİNE NUTUK’U OKUYUN
Rahip Brunson’u tek bir görüşme ile ülkeden kaçırdınız. Soros ile aynı masada sizin genel başkanınız vardı. Ellerinizle beslediğiniz terör örgütleri ile sınır dışında mücadeleye milletimizin evlatlarını yolluyorsunuz, her gün yeni bir şehit haberine uyanıyoruz. Şehitlerimize ‘kelle’ diyip sonra kefenle meydanlarda şov yapmıyoruz sizin gibi. Milliyetçilikten anlayışınız eğer bunlar ise ki zaten bu anlayışınız ülkemizi her alanda kaosa sürükledi, sizleri cemaat hocalarının kitapları yerine Nutuk’u okumaya davet ediyorum” diye konuştu.
PANDEMİDE LEBALEB KONGRELERİNİZLE ÖVÜNDÜNÜZ
CHP’nin danışma kurulları hakkında konuşan Ellibeş’e seslenen Başkanvekili Gök, “Dolar bugün 11 TL olmuş. Vatandaş feryat ediyor. Evlerde aş kaynamıyor. Raflarda fiyatlar her gün artıyor. Bu ortamda tek derdiniz Cumhuriyet Halk Partisi’nin danışma kurulları mı? Esnaf kepenk kapatırken, 3 kişi dükkanda bulundu diye ceza yerken alkışlanmaktan başka bir beklentinin olmadığı ‘Lebaleb’ kongreleri ile övünen sizlerden farklı bir tepki beklemek hata olurdu. Binbir zorlukla baş başa bıraktığınız halkımız sandık başında sizi çok güzel alkışlayacak. Böyle devam edin. Geliyor gelmekte olan.”
Siyaset, 17 Kasım 2021 20:23
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
