Erdoğan, Başkan Büyükakın’a gençlik hizmetleri ödülünü verdi
Siyaset, 16 Kasım 2021 15:33Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılavuz Gençlik Modeli kapsamında yapılan projelerden dolayı Başkan Büyükakın’a Gençlik ve Yerel Yönetimler Yarışmasında ödül verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yerel Yönetimler Gençlik Festivali’nde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a kültür, sanat ve eğitim alanındaki çalışmalardan dolayı ödül verdi. Ankara Başkent Millet Bahçesinde düzenlenen festivalde Gençlik ve Yerel Yönetimler Yarışmasında gençlik çalışmaları alanında Kocaeli Büyükşehir’in Kılavuz Gençlik Modeliyle ödüle layık görüldü. Başkan Büyükakın, Büyükşehir’in KSS-e(Kültür, Sanat, Spor ve Eğitim) projesiyle ödülü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı. Başkan Büyükakın, ‘’Gençlik çalışmaları ödülümüzü Cumhurbaşkanımızın elinden almak bizim için çok büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Bu ödülde emek ve gayretleri olan tüm yol arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın iradesi ve vizyonu doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.
MİLLET VE ÜLKE SEVDALISI BİR GENÇLİK
Kocaeli’de kültür, sanat ve eğitim alanında gençlere yönelik hizmetlere ayrı bir önem veren Başkan Büyükakın, her fırsatta geleceğimizin teminatı olan gençlerin desteklenmesi gerektiğini ifade ediyor ve gençlik politikalarını bu yönde çiziyor. ‘’Türkiye ve Kocaeli, gençlerimizin ellerinde yükselecek. Millet ve ülke sevdalısı bir gençlik yetişiyor’’ diyerek gençlere olan güvenini her fırsatta dile getiren Başkan Büyükakın, dünya meselelerini anlayan, yeryüzünün yaşadığı dramatik sorunların çözümüne dair sözü olan gençlerin varlığının Kocaeli’nin ve ülkemizin asıl gücü, dünyanın da vicdanı olduğunu vurguluyor.
HİZMETLER BU ÖDÜLLE TAÇLANDI
Kocaeli Büyükşehir olarak gençlerin geleceğe güvenle, bilgili ve donanımlı yetişmeleri için gereken her şeyi yaptıklarını aktaran başkan Büyükakın’ın bu hizmetleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldığı ödülle taçlandı. ‘’Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde çıktığımız bu yolda geleceğin teminatı olan gençlerimizin her türlü donanıma sahip bir şekilde yetişmesini, milli ve manevi değerlerle kuşanmasını vazgeçilmez bir hedef olarak görmekteyiz’’ ifadesini kullanan Başkan Büyükakın, ‘’Yürütülen faaliyetlerin çok yönlü bir hale getirilerek gençliğin hizmetine sunulması gerekmektedir. Bu hedefler doğrultusunda Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençlik ve Yerel Yönetimler temalı yarışmada elde ettiğimiz bu ödül bizim için büyük değer taşımaktadır. Aynı yolda yürümekten onur ve şeref duyduğumuz Cumhurbaşkanımızın elinden bu ödülü almak bizim için ayrı bir mutluluk kaynağıdır’’ şeklinde konuştu.
KILAVUZ GENÇLİK MODELİ
Başkan Büyükakın’ın çizdiği vizyon doğrultusunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kılavuz Gençlik Modeli, yarışmanın ‘’Gençliğe yönelik yapılan kültür, sanat, yayıncılık, eğitim ve spor faaliyetleri’’ başlıklı bölümünde ödüle layık bulundu. Ders takviyesi, akademik gelişim, gençlere yönelik süreli yayın ve kitap yayınlama faaliyetleri, değerler eğitimi, her nevi kültür ve sanat faaliyetleri, geleneksel ve modern el sanatlarıyla ilgili yapılan çalışmalar, gençliğin fiziki gelişimiyle ilgili yapılan sportif faaliyetler gibi her türlü muhteva ve alanda gençlere yönelik yapılan faaliyetler üzerinden değerlendirme yapılan yarışmada Kocaeli Büyükşehir, Kılavuz Gençlik Modeliyle ödüle layık bulundu. Kılavuz Gençlik Modeli kapsamında yer alan Akademi Lise, Akademi Üniversite, Uluslararası Öğrenciler, Spor Okulları, Gençlik Kampları ve E-Gençlik Hizmetleri projeleri yarışmada dikkat çekti.
.gif)
Siyaset, 16 Kasım 2021 15:33
Yorumlar (0)
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
