Ralli’nin yıldızları Kocaeli’de sahne aldı
Spor, 13 Kasım 2021 06:25Büyükşehir’in desteklediği Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası 5. yarışı olan 38. Kocaeli Rallisi, 41 Burda Alışveriş Merkezi önünden start aldı
Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası 5. yarışı olan ve aynı zamanda Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ile Şevki Gökerman Ralli Kupası’na da puan veren 38. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Rallisi, birbirinden iyi yarışmacıların katılımıyla başladı. Güçlü otomobillerin kıyasıya yarıştığı ilk günde, yarışmacılar Türkiye’nin en iyi pilotu olmak için tozu dumana kattı.
SPOR KENTİ KOCAELİ VİZYONUYLA
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın Spor Kenti Kocaeli vizyonuyla Kocaeli’de kültürden sanata kadar birçok alanda projeler geliştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, önemli etkinliklere de katkı sunmaya devam ediyor.
SEREMONİ STARTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası 38. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Rallisi adı altında Kocaeli’de gerçekleştirilen 5. ayağı kapsamında seremoni startını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak verdi. 41 Burda AVM’de gerçekleştirilen seremonide bayrak kaldıran Başkan Vekili Çakmak, sporculara başarı dileyerek organizasyonu resmen başlattı. Organizasyonda Başkan Vekili Yaşar Çakmak’ın yanı sıra TOSFED Başkan Yardımcısı C. Onur Sürmeli, Kocaeli Otomobil Sporları Derneği Başkanı Ceyhun Yalçın, TOSFED Sportif Direktörü Murat Kaya, 41 Burda AVM Genel Müdürü Funda Olgun, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Ziyaülhak Sarıgül ile rallide yarışacak diğer sporcular, seremoni startını gerçekleştirdi.
HAYRANLARINA İMZA DAĞITTI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ana Sponsorluğunda yapılan Kocaeli Rallisi’nin startına gelen çok sayıda sporsever alkışlarla pilotları destekledi. Pilotlar, start öncesi 41 Burda Alışveriş Merkezi’nde toplanarak hayranlarına imza dağıttı.
İZLEYENLER NEFESİNİ TUTTU
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı katkılarıyla Kocaeli’nin İzmit-Kandıra-Derince ilçeleri sınırları içerisinde 4 etaptan oluşan yarışlar, Türkiye’nin en iyi ralli pilotlarını Kocaeli’de buluşturdu. 2021 sezonunun 5. ayağında birbirinden hızlı 70 araç ve 140 sporcu şampiyonluk için mücadele ederken, sporseverler de güçlü otomobillerin tozu toprağa katan anlarını heyecanla izledi. 4 etaptan oluşan parkurlarda rallinin yıldızları yeteneklerini sergilerken, izleyenler nefesini tuttu.
FİNİŞ SEREMONİSİ VE ÖDÜL TÖRENİ İLE SON BULACAK
Rallinin son günü olan 14 Kasım Pazar, saat 10.30’da başlayacak ve ekipler bu kez İsakçılar, Kulfallı, Çakmaklar, İsakçılar-2 etaplarında mücadele edecek. 2 gün boyunca 102,54 kilometresi özel etap olmak üzere toplamda 304,06 kilometrelik parkurda koşulacak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 38. Kocaeli Rallisi, pazar günü saat 16.00’da 41 Burda Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek finiş seremonisi ve ödül töreni ile son bulacak.
.gif)
Spor, 13 Kasım 2021 06:25
Yorumlar (0)
Emekliye bir dokun bin ah işit
Obezite sadece fazla yemek yemekten kaynaklanmaz
Körfezli özel çocuklardan keyifli ve eğitici ziyaretler
Kocaeli’nin ulaşım vizyonu Berlin’de vitrine çıktı
Ders saatleri 40 dakikadan 30 dakikaya düşürülecek
İSU’dan baraj çevrelerine yakın koruma çiti
İzmit Belediyesinden öğrencilere pizza
Kocaeli’yi Kitap Fuarı heyecanı sardı
Mansur Yavaş istifa ettiğini açıkladı
Kartepe Kent Meydanı’nda tehlike geliyorum diyor!
Motorine indirim geliyor
Yeni nesil ATM'lerde kart yok!
Körfez Gençlerbirliği potoda lige galibiyetle başladı
Gölcük’te alışveriş festivali kapılarını açıyor
O ilçede okul kantinlerine sıkı denetim
Bu belirsizlik ve mağduriyet bitsin artık!
Annesi vahşice öldürülen kızı linç ettiler!
Derince’deki 120 yataklı sağlık tesisinde çalışmalar hız kesmiyor
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Fırtınaya dikkat!
Altın yatırımcılarını neler bekliyor?
Yeni vergi mi geliyor?
Kocaeli İtfaiyesi, Fransız meslektaşlarına ders verdi
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
