Bayan Yavuz, bütün gününü Darıca’ya ayırdı
Gündem, 12 Kasım 2021 11:18Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere bütün gününü Darıca’ya ayırdı.
Ziyaretlerinde Selda Yavuz’a Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’nın eşi Dilek Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın eşi Havva Bıyık, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Burçin Şen, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Tabak eşlik etti.
İLK OLARAK ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİ VE GAZİLERİMİZ ZİYARET EDİLDİ
Darıca ilçesinde ikamet eden Şehitlerimiz; Er İlimdar Kartal, Uzman Çavuş Murat Tevlim, Piyade Er Sebahattin Dündar, Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun ve Uzman Onbaşı Yakup Gitmez'in emanetlerini hanelerinde ziyaret etti. Şehitlerimizin emanetlerine bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını sorarak sabırlar dileyen Bayan Yavuz, “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri için ne yapsak azdır. Sizler bize Şehitlerimizin emanetisiniz, sizin isteklerinizin başımızın üstünde yeri var” dedi.
Darıca ilçemizde ikamet eden Kıbrıs Gazilerimiz; İbrahim Yeniay ile Dumlu Yazıcı’yı hanelerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ileten Bayan Yavuz: “Sizler bizim her zaman övünç kaynağımız oldunuz. Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir” dedi.
Bayan Yavuz’un ziyaretleri ile mutlu olan şehitlerimizin aileleri ile gazilerimiz: “Sizin evlerimize gelerek bizleri ziyaret etmesi büyük bir onur ve mutluluk. Allah devletimize zeval vermesin. Dualarınız, hizmetleriniz kabul olsun.” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.
İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN SIKINTILARI DİNLENDİ
Bayan Yavuz, 5 şehit ailemizi, 2 gazi ailemizi , 3 engelli, 2 yaşlımızı, 2 ekonomik yoksunluk içinde bulunan toplam ; 14 aileyi de hanelerinde ziyaret etti. Hanelerin kapısını çalan ihtiyaçlarını, sıkıntılarını dinleyerek eksikleri bizzat yerinde gören Bayan Yavuz, eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekenlerin yapılacağını belirtti. Ailelerin memnuniyetinin gözlemlendiği, hayır duaları ağızlardan eksik olmadığı ziyaretlerde: “Sıkıntımızı yakından gelip gördünüz. Buraya gelmeniz bile bizim için bir mutluluk. Allah sizlerden razı olsun” diyerek, Bayan Yavuz’u yolcu ettiler.
DARICA MUHTAR EŞLERİ VE BAYAN MUHTARLARIMIZLA İSTİŞARELER YAPILDI
Darıca İlçe programı kapsamında muhtar eşleri ve bayan muhtarlarımızla da bir araya gelen Bayan Yavuz, muhtar eşlerinin mahallelerdeki ihtiyaç sahibi ailelerin tespitinde önemli görevleri olduğunu ve onlardan mahallelerindeki vatandaşları yakından takip etmelerini, gerçekten ihtiyaç sahibi aileler varsa bu aileleri tespit etmelerini isteyerek, katılımları nedeniyle muhtar eşlerine teşekkür etti. Muhtar eşleri ise gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla Bayan Yavuz’a teşekkürlerini sundular.
EĞİTİM KURUMLARI ZİYARET EDİLDİ
Darıca ilçemizdeki eğitim kurumlarını da ziyaret eden Bayan Yavuz, eğitim kurumlarının çalışmaları hakkında yetkililerden bildi aldı. İlk olarak Hacı İsmail Çopur Kişisel Gelişim ve Çocuk Eğitim Merkezi (KİGEM)’i ziyaret eden Bayan Yavuz, el becerileri kursuna giden kadınlar ve çocuk kulüplerindeki çocuklar ile bir araya geldi.
Bayan kursiyerlerin yaptıkları el sanatları işleri yakından gören, her bir emeği takdir eden Bayan Yavuz, başarı temennilerinde bulundu.
Daha sonra Kazım Karabekir Anaokulunu da ziyaret eden Bayan Yavuz, anaokulunda eğitim gören öğrenciler ile bir süre sohbet ederek, onlara hediyeler verdi. Öğrencilerin aktivitelerine katılan, onlarla oyun oynayan Bayan Yavuz, öğrencilerle günün anısına fotoğraf çekildiler.
TEDAVİ GÖREN ÖĞRENCİLER ZİYARET EDİLDİ
Selda Yavuz Hanımefendi, trafik kazasında yaralanan ve tedavileri Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam eden 4 yaralı öğrencimizi ziyaret edip, çocuklarımıza ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini ileterek, sağlık durumları hakkında Başhekim Prof. Dr. Mustafa Güneş’ten bilgi aldı.
SON ZİYARETLERİ SEKSENLER DİZİ SETİNE OLDU
Selda Yavuz Hanımefendi son olarak Seksenli yıllarda İstanbul'un küçük bir mahallesinde yaşayan insanların hikâyesini konu alan “Seksenler” dizisinin Darıca ilçemizde bulunan setini ziyaret etti. Seksenler dizisinin sevilen oyuncusu Faruk Sofuoğlu’nun eşliğinde seti gezen Bayan Yavuz, dizinin ekibi, yapımcısı, yönetmen ve oyuncularına başarı dileklerinde bulunarak ziyaretlerini sonlandırdı.
.gif)
Gündem, 12 Kasım 2021 11:18
Yorumlar (0)
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
Büyükakın’dan bayram mesajı
Kocaeli’de bayramda trafik tedbirleri: O araçlara kısıtlama
Başkan Gökçe’den hoşgörü ve dayanışma vurgusu
Kocaeli Valiliği uyardı: Sağanak yağışlara dikkat!
