DEVA Çayırova’da önce kutlama, sonra toplantı
Siyaset, 10 Kasım 2021 21:12DEVA Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı 7 Kasım Pazar günü hem 1’inci yılını kutladı, hem de aynı gün İlçe Danışma Meclisi Toplantısını icra etti.
Deva Çayırova 1’inci yıl etkinliği kapsamında 07 Kasım Pazar günü Fatih Caddesi’nde bulunan Kahve Deryası Restaurantta kahvaltılı bir organizasyon düzenleyerek, hem 1’inci yılını kutladı hem de ilk İlçe Danışma Meclisi toplantısını icra etti. İlçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve ilçe müfettişleri programda hazır bulundu.
Programın son bölümüne İl Bakanı Adem Koç’ta katıldı. Birim Başkanlıklarının ve mahallelerin raporları alındıktan sonra kürsüye İlçe Başkanı Mehmet Saraç geldi. Saraç yaptığı konuşmada; Bundan tam 1 yıl önce ilçemizin siyasetinin yeni yüzleri ve yeni isimleriyle yola çıktık. Allaha şükürler olsun ki Deva ailemiz her geçen gün büyüyor. Toplumuzun her kesiminden partimize teveccüh var. Ülkemizin ve ilçemizin siyaseti artık değişiyor. Hangi algıyı yaparlarsa yapsınlar, hangi anketi yayınlarlarsa yayınlasınlar çaresi yok; gidecekler.
İlçemiz başta olmak üzere tüm Türkiye’de Deva kadroları emaneti teslim alacaktır. Bu değişim Deva Partimizin kurulmasıyla başlamıştır. Çünkü ülkemizin ve ilçemizin bütün sorunlarına çözüm bulacak, deva olacak kadrolar bizde dedi.
Daha sonra kürsüye İl Başkanı Adem Koç geldi. Koç yaptığı konuşmada; öncelikle ilçe teşkilatımızın 1’inci yılını tebrik ediyorum. Bu vesileyle de aynı gün içinde de Gebze ilçemizden sonra Çayırova İlçemizde de ilk İlçe Danışma Meclisi toplantımızı icra ediyoruz. Deva teşkilatlarımız çok aksiyonel ve efektif bir şekilde hareket etme kabiliyetini kısa zamanda kazandı. Bizler bir kadro hareketiyiz. Bu gayretlerin sonucunda milletimizin desteği ve Allah’ın yardımıyla ülkemizi bu sıkıntılı süreçten kurtaracağız. Ülkemizin bu kötü gidişine acilen dur demeliyiz. Bu işi yapabilecek deneyim ve kadro Deva Partimizdedir. Sorunları biliyoruz, çözümlerimiz hazır. İnsan onuruna yakışır bir ülkeyi hep beraber inşa edeceğiz dedi.

Siyaset, 10 Kasım 2021 21:12
Yorumlar (0)
Saadetliler Gebze’de toplandı: Sesleri gür çıkacak!
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
