SEDAŞ’tan Bolu’da 50 Milyon TL’lik yatırım çalışması
Gündem, 09 Kasım 2021 18:48SEDAŞ, Bolu’nun dokuz ilçesinde aralıksız devam ettirdiği toplamda 50 milyon TL değerindeki yatırım, bakım ve ek tesis faaliyetlerini yıl sonuna kadar tamamlamayı hedefliyor. Çalışmalar sonucu SEDAŞ’ın Bolu’da bir yıl içinde hayata geçirdiği yatırım miktarı 3 kattan fazla artmış olacak.
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), hizmet verdiği bölgelerin gelişimine katkı sağlamayı sürdürüyor. Bolu Merkez, Seben, Kıbrısçık, Gerede, Mengen, Dörtdivan, Yeniçağa, Mudurnu ve Göynük ilçelerinde bu yılın sonuna kadar kapasite artırımı, şebeke yenileme ve ana hatlarda devam eden yeraltı çalışmalarının tamamlanması planlanıyor. Toplamda 50 milyon TL’lik yatırım projeleri sonunda, SEDAŞ 193 bin aboneyi ilgilendiren Bolu’daki yatırımlarını son bir yılda 3 katın üzerinde artırmış olacak.
“Yatırımlar sürecek, Bolu’ya hizmet vermeye devam edeceğiz”
SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, Bolu’daki yatırım çalışmalarını değerlendirdi. Yatırım projesinin kentteki ihtiyaçlara göre hazırlandığını kaydeden Odyakmaz, “SEDAŞ olarak Bolu, Düzce, Gebze, Kocaeli ve Sakarya’yı da kapsayan 20 bin kilometrekarelik alandaki 3,7 milyon nüfusa kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunuyoruz. Bu yıl sonuna dek 50 milyon TL olarak projelendirdiğimiz yatırım, ek tesisler ve bakım-onarım çalışmaları kapsamında şu anda dokuz ilçede şebeke yenileme, trafo deplase ve enerji nakil hatlarının yeraltına alınması gibi faaliyetlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Yatırımlarımızı günden güne artırarak Bolu’ya verdiğimiz hizmetleri devam ettireceğiz”.
İş güvenliği ve operasyonda süreklilik için planlı kesintiler
Elektrik hizmetinde sürekliliği sağlamayı ve kentte artan enerji talebini karşılamayı hedefleyen çalışmaların enerjili hatta yapılabilmesinin mümkün olmaması nedeniyle planlı kesintilere başvuruluyor. Müşterilerin elektrik ihtiyacını karşılamak adına zorunluluk taşıyan planlı kesintilerde, can ve mal güvenliğini koruyabilmek için hatlardaki enerji devre dışı bırakılarak önceden belirtilen süre çerçevesinde planlı elektrik kesintisi gerçekleştiriliyor. Bu sayede, yatırım ve bakım işlemlerinin emniyetli biçimde yapılabilirken, şebekelerde de teknik sürdürülebilirlik sağlanıyor.
48 saat önceden duyuru yapılıyor
Teknik ve dış etmenlerden kaynaklı kesintilerin önüne geçebilmek için yapılan çalışmalarda planlı kesinti yapılacak bölgelerin isimleri, 48 saat önceden SEDAŞ web sitesinden duyuruluyor. Ayrıca, müşteriler sistemde kayıtlı bulunan telefon numaralarına SMS gönderilerek bilgilendiriliyor.
.gif)
Gündem, 09 Kasım 2021 18:48
Yorumlar (0)
Sepetçi TOKİ konutları arasındaki ulaşım sorununa çözüm!
AKP'nin 25'inci yıl kutlamasında bu mu olacak?
Erdoğan, Yavaş'ın gerisinde kalıyor
Dilovası’nda DEM Parti yöneticileri Enver Yıldırım’ın kapısını çaldı
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
