Hürriyet, temizlik personelleriyle balık ekmek ziyafetinde buluştu
Gündem, 07 Kasım 2021 21:28İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde gerçekleştirilen programda belediye personelleriyle bir araya gelerek balık ekmek yedi
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, vatandaşlara hizmetin ulaştırılması adına büyük rol oynayan ve bu konuda yoğun mesai harcayan belediye personelleriyle, dayanışmanın ve birlikteliğin arttırılması amacıyla düzenlenen programda bir araya geldi. Gültepe'de bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde gerçekleştirilen ve balık ikramında bulunulan programda, Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları ile Başkan Hürriyet aynı sofrayı paylaştı.
İSTANBUL'DAN KONUKLARI VARDI
İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde düzenlenen yemek organizasyonunda Başkan Hürriyet'in yanı sıra; İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ile amirleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları yer aldı. Ayrıca etkinliğe Hürriyet'i ziyarete gelen Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Selçuk Sarıyar da katıldı.
HÜRRİYET, "SOFRAMIZI PAYLAŞIYORUZ"
Yenilen yemeğin ardından söz alan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, personellerle aynı sofrayı paylaştıkları için çok mutlu olduklarını dile getirerek; "Sizinle böyle bir akşamda aynı sofrayı paylaştığımız için çok mutluyum. Bu sofranın hazırlanmasında emeği geçen tüm emekçi kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İstedik ki, zaman zaman işçi kardeşlerimizle bir araya gelelim ancak koronavirüs pandemisi sebebiyle bunları, geride kalan süreçte pek gerçekleştiremedik" dedi.
"DAHA SIK BULUŞACAĞIZ"
Pandemi sürecinin hafiflemesi ile birlikte personellerle daha sık bir araya gelmek istediklerini belirten Hürriyet, "Sürecin biraz daha hafifletilmesi ile birlikte buluşmalarımıza Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyemizden başlayalım istedik. Tüm müdürlüklerimizdeki personellerimiz ile dayanışma içerisinde olmamız adına bu buluşmaları pandeminin imkan tanıdığı şartlarda sürdürmek istiyoruz. Bizler için kiymetlisiniz. Sizlerin güvenli ve daha iyi koşullarda çalışmanız bizler için çok önemli" ifadelerini kullandı.
"HEPSİNDE MİLLETİN, YETİMİN HAKKI VAR"
Çöp kamyonlarını kullanan şoförlere özellikle telkinlerde bulunan Başkan Hürriyet, "Çöp kamyonları benim için çok kıymetli. O siyah plakaları almak tam 1 senemizi aldı. Onlar, bu belediyenin öz malıdır. Özellikle o kamyonları kullanan arkadaşlardan rica ediyorum; o kamyonları seviniz, okşayınız ve titizlikle kullanınız. Çünkü onlar devletin, milletin malı. Sonuçta benim şahsi param ile değil milletin alinteri ile alınıyor, onlarda yetim hakkı var" sözlerini kullandı.
.gif)
Gündem, 07 Kasım 2021 21:28
Yorumlar (0)
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
