Güldalı’ya doğum günü sürprizi
Gündem, 06 Kasım 2021 09:32Gebze’de yaşayan ve Büyükşehir’in Ben De Varım projesi kapsamında irtibata geçilen Güldalı’nın 13. doğum günü Büyükşehir personeli tarafından kutlandı
Hayata geçirdiği birçok proje ve çalışma ile vatandaşın hayatına değer katan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Mutlu Şehir Kocaeli vizyonu hedefinde çocuk ve gençlere yönelik çalışmalar da gerçekleştiriyor. Ben De Varım projesi kapsamındaki saha çalışmalarında iletişime geçilen Gebze İnönü Mahallesi’nde yaşayan Serebral Palsi hastası Güldalı Gül’ün 13. yaş günü Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü personelleri tarafından kutlandı.
DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ YAPILDI
13. yaş gününde Güldalı’ya sürpriz yapmak isteyen Büyükşehir personeli, sevimli özel çocuğun haberi olmadan evinde süslemeler yaptı. Yapılan hazırlık sonrası okulundan annesi Altun Gül ile eve gelen Güldalı’ya doğum günü pastası ve hediyelerle sürpriz yapıldı. Çok mutlu olduğu gözlerinden okunan Güldalı, annesi ile birlikte üzerinde resminin olduğu doğum günü pastasındaki mumlarını üfledi. Doğum günü sürprizi ve hediyelerini çok beğenen Güldalı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Engelli ve Yaş Hizmetleri Şube Müdürü Sezer Ceyhan, Büyükşehir Belediyesi personeline teşekkür etti.
ANNE ALTUN GÜL: DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİYLE MUTLU OLDUK”
Büyükşehir Belediyesi tarafından telefon ile aranarak irtibata geçildiklerini belirten anne Altun Gül, “Büyükşehir’den ziyaret edilmeyi biz istedik. Allah razı olsun onlarda bizleri ziyaret ettiler. Bu doğum günü sürprizi ile biz mutlu olduk Allah da onları mutlu etsin. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Güldalı, Büyükşehir Belediyesi’nin engelli vatandaşları spor ile buluşturduğu Ben De Varım projesine daha önceden dâhil edilmişti.
BEN DE VARIM PROJESİ
Ben De Varım Projesi Kocaeli’nde yaşayan 10-35 yaş aralığında farklı engel gruplarındaki vatandaşlarımızı kapsıyor. Projenin amacı engelli vatandaşlarımızı kendilerine uygun spor branşlarıyla buluşturarak, bireysel ve toplumsal ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri ve yaşamlarını bağımsız bir şekilde sürdürebilmeleri için gerekli olan fiziksel, sosyal, zihinsel ve mesleki beceriler kazandırmak. Yönlendirilen branşlarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde eğitim alanlar, fiziksel performanslarını gösterme, becerilerini tanıma ve kendini geliştirme olanağı bularak ulusal ve uluslararası müsabakalara katılabilme yeterliliğine sahip sporcular olabilecek.
.gif)
Gündem, 06 Kasım 2021 09:32
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
