2.5 yılda 1 milyar TL’lik yatırım yapıldı
Genel, 04 Kasım 2021 07:28Vatandaşlarla buluşmasında, ‘aşk ve sevgi ile çalışarak mutlu oluyoruz’ diyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 2,5 yılda Körfez’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve bakanlıklarla birlikte 1 milyar TL’lik yatırım ve hizmetin hayata geçtiğini belirtti
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeki park açılışlarının ardından vatandaşlarla sohbet ortamında bir araya geldi. Körfez’e hizmette 2.5 yılı geride bıraktıklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “3 yıla doğru yol alıyoruz. 3 yıl içerisinde Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz, Bakanlıklarımız ve TOKİ ile birlikte toplamda 1 milyar TL’lik projeleri tamamladık ve devam ediyoruz.
GÜÇLÜ TÜRKİYE İLE MÜMKÜN
Bu noktada Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a, değerli bakanlarımıza ve en önemlisi de bu ülkeye, millete değerler katan, hizmetler eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Gerçekten bugün 2,5 yılda Körfez’e 1 milyar TL’lik yatırımı hayata geçiriyor olmak güçlü Türkiye ile mümkün.
BÜYÜKŞEHİRİN YATIRIMLARI 584 MİLYON TL
İlçemize sadece Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu; tamamlanan ve devam eden projelerin maliyeti 584 milyon TL. Bunun içerisinde alt ve üst yapı çalışmaları, Tütünçiftlik-İlimtepe yolu, Hereke Sahili, Orhangazi Anadolu Lisesi içerisindeki spor salonu, Kılavuz Gençlik Merkezi, pandemi destekleri ve daha nice hizmetler var.
MİLLET BAHÇESİ 60 MİLYON TL’LİK YATIRIM
Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın desteği ile TOKİ ile birlikte İlimtepe’de 1500 konut hayata geçiyor. İnşaat çalışmaları başladı. Başlı başına 300 milyon TL’lik bir proje. TOKİ, Millet Bahçemiz için ihaleye çıktı. 60 milyon TL’nin üzerinde bir yatırım bu da. Bunları geçmişte yapmak mümkün değildi. Bugün 1 milyar TL’lik yatırımı 2,5 yıl içerisinde tamamladık ve devam ediyoruz. Dönem sonuna kadar da bunların üstüne proje koyacağız.
ÜSTÜNE YENİLERİNİ EKLİYORUZ
Bizler de Körfez Belediyesi olarak 200 milyon TL’lik projeyi tamamladık ve devam eden projelerimiz var. Açtığımız parklar gibi yeni parklar, sosyal tesisler kazandırdık. İş yaşam merkezleri dışında ilçemize yeni bilgi evleri, yeni ulaşım ağları ilave ettik. Ve bunun gibi birçok projenin çalışmaları, ihaleleri yapılması için gece gündüz çalışıyoruz. Aşk ile çalışan yorulmaz. Biz de aşk ve sevgi ile çalışarak mutlu oluyoruz” ifadelerini kullandı.
.gif)
Genel, 04 Kasım 2021 07:28
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
