Refah Partisi İl Başkanlığı’na aday olma nedenini açıkladı
Siyaset, 03 Kasım 2021 19:23Mustafa Can, Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’na aday olma nedenini açıkladı.
Yeniden Partisi Kocaeli İl yönetim kurulu eski üyesi Mustafa Can’ın yazılı açıklamasın içeriği şöyle:
Neden Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl başkanlığına adaylığımı açıkladım? Kocaeli’de nasıl bir Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl yönetimi kurmak istiyorum? 13 Temmuz 2021 tarihinde Gerçekleştirdiğim basın ziyaretlerinde Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl başkanlığına aday olduğumu açıklamıştım.
Bunun üzerine birçok olumlu ve olumsuz tepkiler aldım, hepsini saygıyla karşılıyorum. Bilinmelidir ki Mustafa Can, Milli Görüş prensip ve esaslarına bağlı bunu ispat etmiş bir kişiliktir. Bundan kimse şüphe duymaz.
O zaman neden aday oldum ve Yeniden Refah Partisi ve Kocaeli İl yönetimiyle neleri başarmak istiyorum?
1-Yeniden Refah Partisi üç yıllık bir parti ve Genel Başkanımız Fatih Erbakan siyasi üslup ve nezaketiyle örnek bir insan. Siyasi hedef ve projelerinin toplumda bilinmesi ve karşılık bulması lazım. Bu sebeple Çok daha farklı kesimlere, toplumun her alanına nüfus ederek Genel başkanımızı tanımalı ve projelerimizi anlatmalıyız.
2-Yeniden Refah Partisinin kendini Milli Görüş zihniyetinin tezahürü olarak gösteren farkımızı ortaya koymalıyız.
3-Halkımız neden Yeniden Refah Partisine oy vermeli? Net bir şekilde anlatmalıyız.
4-Genel Merkezimizin somut proje ve hedeflerini STK ve sivil unsurlarla paylaşmalı Panel, konferans düzenlemeliyiz.
5-Bolgesini tanıyan siyaset yapmak isteyen karşılığı ve temsil kabiliyeti olan insanları kazanmalıyız.
6-Teşkilat üyesi herkesin sahipleneceği birbirine saygı duyacağı tek vücut olacak bir teşkilat yapısını kurmak zorundayız
12 ilçesinin sorunlarını bilen ve gündeme taşıyacak olan farklı ilçelerden teşkilat mensuplarının yönetime katılmasını sağlamalıyız.
8-Ekonomik olarak harcamanın paylaşıldığı güçlü bir mali yapının kurulması.
9-Güçlü ve adı üzerinde genç ve dinamik bir Gençlik kollarının kurulması gençlerin projelerine destek sağlanması.
10-Kadın kollarımızı aktif olarak toplumu kucaklayacak projeleri her platformda anlatma ve imkan sağlanması. Nüfusun yarısının bayan olduğu gözden kaçırılmaz Bu maddeler çoğaltılabilir. Bunları söylerken bunlar yapılmıyor derdinde değilim samimi ve çalışkan kardeşlerimiz ellerinden geldiğince görevlerini yapıyor, ancak siyaset adeta yeniden dizayn ediliyor.
Yeniden Refah Partisi bu noktada çok aktif ve her alanda olmalı temsil edilmeli. Yoksa ne kimseye rakip, olmak nede Milli Görüş prensiplerine uygun olmayacak bir şeyi asla yapmam. İlerleyen süreç içinde daha aktif bir şekilde düşüncelerimi paylaşacağım.
Bu arada sunuda belirtmeden geçemeyeceğim; Bir ilde kongre süreçleri önce il başkanı istişaresi ile başlar. İl başkanı görevlendirilir, ilçe kongrelerini yapar, sonra il kongresi olur. Şu an ilçe kongreleri yapılıyor. Bu bile bir tezat. Daha sonra bu konuyla alakalı açıklama yapacağım. Saygılarımla.
Siyaset, 03 Kasım 2021 19:23
Yorumlar (0)
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
