Büyükakın’dan Çayırova’da gençlerle söyleşi
Gündem, 29 Ekim 2021 18:15Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Çayırova Kitap Fuarı’nda gençlerle söyleşi yaptı.
İki yıl aradan sonra kitapseverlere yeniden kapılarını açan ve Çayırova’ya kültürel hareketlilik getiren Çayırova 2. Kitap Fuarı tüm hızıyla devam ediyor. Yazarların söyleşi ve imza günü ile renk kattığı ikinci kitap fuarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın da gençlerle bir söyleşi yaptı.
Söyleşi öncesi bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,” Bugün sizlere bir sürpriz yaptık ve sizleri çok seven birisini davet ettik. Kocaeli’mizin medarı iftiharı, bir başarı öyküsü, şehrimiz için gece gündüz çalışan, 12 ilçemizin 12’sinede özveriyle hizmet eden, gençlerimizin geleceğinin daha güzel olması ve sizlerin geleceğe dair hayallerinizin gerçekleşmesi için her türlü çalışmayı yapan ağabeyimiz, büyüğümüz, hocamız ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın sizlerle birlikte olacak. Her zaman yanımızda olan, desteğini esirgemeyen ve bugün bizlerle birlikte olan başkanımıza teşekkür ediyorum. “dedi.
DÜNYAYA BİLGİ VE TEKNOLOJİ YÖN VERİYOR
Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gençlerle bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın birbirinden önemli mesajlar verdiği gençlere tavsiyelerde bulundu. Çayırova’nın geleceği olan gençlere bin yılından 2 bin yılına kadar olan hikayeyi özetle anlatan Başkan Büyükakın,” Bizim medeniyetimiz ve evreni anlayış biçimimiz çok farklı. Dünyaya yön veren güç; bilgi ve teknolojidir. Siz gençler araştırmalısınız, üretmelisiniz” şeklinde konuştu.
98 KODLAMA SINIFI AÇTIK
Başkan Büyükakın gençlere şunları söyledi, “Bizim medeniyetimizin insanları, teknolojiyi insanların kanı ve gözyaşı için kullanmaz. Refahı, mutluluğu ve kardeşliği için kullanır. Bizler insanların yardımına koşan bir medeniyetin evlatlarıyız. Geçen yıl 97, bu sene 98 robotik kodlama sınıfı açtık. Gelecek yıl 99 ve Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 tane daha açacağız.
MEDENİYETİMİZİ YÜKSELTECEĞİZ
Kodlama sınıfları sizin geleceğin dünyasını yazmanız için. Aşıyı bulanlar sizlerden çıksın. Bizler dünyada yeniden huzur ve mutluluk olsun diye çalışıyoruz. Bizi diğer milletlerin evlatlarından farklılaştıran bu gençlerdir. Aklı ve inancı bir arada kullanıp bu medeniyetimizi yükselteceğiz ve dünyaya barış huzur ve kardeşlik getireceğiz. Bunun yolu da bilim, araştırma ve irfandan geçiyor. ”
GENÇLER SORDU BÜYÜKAKIN CEVAPLADI
Gençlerin merak ettiği soruları tek tek cevaplayan Başkan Büyükakın, Kocaeli gençliğinin mutluluğu için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Gençlerle yeniden buluşacaklarının müjdesini veren Başkan Büyükakın’a söyleşi sonrası Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi kitap hediye etti.
.gif)
Gündem, 29 Ekim 2021 18:15
Yorumlar (0)
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
