Gölcük'te Cumhuriyetin 98.yıl coşkusu
Gündem, 29 Ekim 2021 19:06Cumhuriyetimizin ilanının 98.yıl dönümü Gölcük’te büyük coşku ile kutlandı. 28 Ekim Perşembe günü Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlikler, Gölcüklülerin büyük ilgi gösterdiği resmi geçit töreni ile devam etti.
İlk olarak Gölcük Anıtpark’ta tebrikat töreni yapılırken, Gölcük Kaymakamı Sayın Cengiz Karabulut, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Sayın Aziz Bakıoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Tayfun Akbaş bayram tebriklerini kabul etti.
Cumhuriyet Bayramı resmi geçidine vatandaşın ilgisi ise bu yıl beklenenin çok üstünde olurken, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi adeta ellerinde bayraklı vatandaşların akınına uğradı.
PROTOKOL ÜYELERİ COŞKULU HALKI SELAMLADI
Gölcük Kaymakamı Sayın Cengiz Karabulut, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Sayın Aziz Bakıoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tören aracı ile vatandaşların ve öğrencilerin bayramını kutlamasının ardından protokol tribünündeki yerlerini aldılar. Tören; İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut günün anlam ve önemini ifade eden bir konuşma yaptı. Ardından; öğrenciler günün anlam ve önemini anlatan şiirler okudu. Halk oyunları gösterisi yapıldı.
ANLAMLI GÜNDE GÖLCÜK TEK YUMRUK
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin Kuruluşunun 98.yıldönümünde heyecan ve coşku, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde gerçekleştirilen resmi geçide yansıdı. Askeri ve sivil erkan ile birlikte vatandaşlar güzel bir birlikteliği yansıtırken, Cumhuriyet kutlamalarında Gölcük adeta tek bir yumruk oldu.
RESMİ GEÇİT TÖRENİNDE BÜYÜK COŞKU VARDI
Son olarakta resmi geçit töreni yapıldı. Donanma Komutanlığı Tören Taburu ilçemizde bulunan tüm okulların öğrencileri ve öğretmenleri, gazilerimiz, Gölcük Emniyet Müdürlüğü araçları, Gölcük Jandarma Komutanlığı araçları, Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü araçları, Gölcük Belediyesi araçları, resmi geçit töreninde yer aldı.
.gif)
Gündem, 29 Ekim 2021 19:06
Yorumlar (0)
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
