DEVA Partisi Atatürk’ü unuttu
Siyaset, 29 Ekim 2021 16:14Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98’inci yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Cumhuriyetimizi kuran şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz, cumhuriyetimizin değerlerini bugün çok daha iyi anlıyoruz, dedi. Başkan Koç’un Cumhuriyet’i kuran Atatürk’ten bahsetmemesi dikkat çekti.
Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını bütün yurt çapında gerçekleştiriyor. Bu kapsamda DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı da bütün ilçe başkanlıklarıyla birlikte kent çapında bir dizi etkinlik düzenliyor.
Kocaeli’nin bütün ilçelerinde stant açma çalışması yapan DEVA Partisi Kadın ve Gençlik Politikaları Başkanlıkları, ilçe başkanlıklarıyla birlikte vatandaşların bayramlarını kutlayacak ve çocuklara çeşitli hediyeler verecekler.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ise şunları ifade etti: “Bundan 98 yıl önce büyük kahramanlıklar ve fedakârlıklarla kurduğumuz Cumhuriyetimizin önemini ve değerini her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Milletin kendi kendini idare etmesinin önemini bugün çok daha net olarak görüyoruz. ‘Türkiye birden büyüktür’ sözümüz, Cumhuriyet Bayramımızda çok daha fazla anlam buluyor.
TEK ADAM ANLAYIŞINI YAŞIYORUZ
İşte milletimizin özgür iradesinin yönetime yansımasının sağlanması, cumhuriyet ve demokrasimize sahip çıkmak, her vatandaşımızın görevidir.Her geçen gün zamların yağmur gibi vatandaşın üzerine yağdığı, dövizin karşısında millî para birimimiz Türk Lirası’nın adeta ateş karşısındaki buz gibi eridiği bir dönemde, tek adam anlayışıyla yönetilmenin zorluklarını millet olarak çok daha acı bir şekilde tecrübe ediyoruz.
Ama bu konuda Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın öncülüğünde başlatılan ve diğer muhalefet partileri tarafından da kabul gören ‘Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’ önerimiz; ilk seçimden sonra milletimizi, düştüğü bu zor durumdan kurtaracak, demokrasi ve cumhuriyetin yeniden tam anlamıyla uygulanmaya başlanmasını sağlayacaktır.
Bu bilinçle atalarımızın kanlarıyla suladıkları vatan topraklarında Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatıyor olacağız. Bu vesile ile bütün hemşehrilerimin ve aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, daha nice bayramlara huzur, mutluluk ve sağlıkla ulaşmamızı diliyorum” dedi.
Siyaset, 29 Ekim 2021 16:14
Yorumlar (0)
KOÜ’de kulakların pasını silen müzik dinletisi
Hayat kimya, Türkiye’nin en mutlu işyerleri listesinde
Başkan Hürriyet Fas’taki UCLG Dünya Kongresi’nde konuşacak
Vali Aktaş, Derince’de projeleri yerinde inceledi
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan Mayıs ayında 54 soru önergesi, 26 komisyon başvurusu
Hak arayan öğretmene cop, yoksulluğa ve adaletsizliğe sessizlik!
Başkan Büyükakın, Değirmendere sahilindeki çalışmaları yerinde inceledi
Anahtar Parti Kocaeli’de toplanamıyor!
Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sınırcı’nın KOTO ziyaretinde neler konuşuldu?
OYAK Çimento’nun o raporunda ne var?
Çayırova’da Spor Lisesi inşaatında tempo yüksek
Körfez Petkim Orta Okulu’nun kızlarından büyük proje
Büyükşehir, Fuar Park ile gurur duyuyor!
Bahçeli yine esti gürledi!
Binlerce kişinin emekli maaşları iptal edildi
Bir haftada 33 kişi boğulmaktan kurtarıldı!
Dev temizlik şirketi de iflas etti
AKP'nin elinde topluma söyleyecek bir öyküsü kalmadı
Bir başkan daha tutuklandı
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
