İYİ Parti Körfez’den Yozgatlılara ziyaret
Siyaset, 23 Ekim 2021 11:48Yeni mülklerini satın alarak hizmetlerine başlayan Kocaeli Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve yönetim kurulu üyeleri; burada yerel ve genel siyaset ile ilgili bilgi verdiler; fikir alış verişinde bulundular.
Kocaeli Yozgatlılar Kültür Derneği’nde dernek başkanı Salih Ata ve yönetimi tarafından karşılanan İyi Partililer; çeşitli konular üzerinde sohbet ettiler. Yozgatlılarla bir araya gelen Cahit Sürüm, ‘Yeni Dernek Binanız hayırlı olsun’ temennisinde bulunarak, ‘ Hep birlikte el ele vermemiz gerekiyor. Bu gün yapılan değerlendirmelere ve araştırmalara göre partimizin oy oranı yüzde 40 civarındadır. Bu ülkeyi sizlerle birlikte İYİler hareketi yönetecektir. Ekonomi bitti. Ahlak çöktü. Düzen bozuldu. Böyle bir manzara da herkese bir takım görevler düşmektedir. Bu yüzden, hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız ve ülkemizi bu iktidardan kurtarmalıyız. Bizim derdimiz Körfez’dir. Bizim derdimiz ülkemizdir. Yavaş yavaş genel seçimlere gidiyoruz.” dedi.
AKP’NİN ARKA BAHÇESİ MHP
Emekli Eğitimci ve idareci Atilla Öztürk ve başarılı iş adamı Ali Şahin gibi isimlerinde ziyarette yer aldığı programda Cahit Sürüm, Ak Partiye destek veren MHP’yi de eleştirdi ve MHP’nin Ak Parti’nin arka bahçesi olduğunu söyledi. Her geçen gün güçlerine güç kattıklarını da belirten Cahit Sürüm, “ Bu gün diğer siyasi partilerin üyeleri erimeye devam ederken; bizim üye sayımız 4 binin üzerinde bir rakama ulaştı. Hedefimiz 5 bin üyedir. Daha sonra 10 bin üye yapmak için çalışacağız. Yönetimde bulunan kişilerin yüzde 50’ si kadınlardan oluşmaktadır. Biz, büyük ve ülkeyi kurtaracak bir aileyiz. Herkesi bu iyiler hareketine davet ediyorum.” dedi.
.jpg)
Siyaset, 23 Ekim 2021 11:48
Yorumlar (0)
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
