Başkan Şayir, müjdeyi verdi!
Gündem, 21 Ekim 2021 20:08Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Çarşamba pazarını ziyaret ederek, pazarcı esnafı ile sohbet etti ve yapımı devam eden ve yakın zamanda açılışı yapılacak kapalı semt pazarı ve katlı otoparkın tanıtım broşürünü dağıtarak esnafa müjdeyi verdi.
Pazarcı esnafına Kapalı Semt Pazarı ve Kapalı Otopark hakkında bilgiler veren Başkan Şayir, Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılacak olan projenin 2637 metre kare alan üzerine 3 katlı ve 8600 metrekare kullanım alanının olacağını, içerisinde 210 metre kare idari yer olacağını, 4 metre tül hesaplandığında 235 pazarcı esnafının yer alacağını belirtirken ayrıca buraya yaklaşık 220 araçlık açık ve kapalı otopark yeri olacağını da ifade etti.
MODERN KAPALI SEMT PAZARI OLACAK
Esnafla sohbet eden Başkan Şayir, “Seçim beyannamemizde sözünü verdiğimiz bir projemizi daha hayata geçirebilmenin mutluluğu içerisindeyiz. Modern kentlerin artık modern kapalı semt pazarlarına ihtiyacı vardır. Bizde gelişen ve büyüyen ilçemizin önemli bir eksiği olan modern kapalı semt pazarı ve katlı otopark projesinin hayata geçmesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle yaptığımız çalışmada sona geliyoruz. İnşallah yakın bir zamanda inşaatımız bitecek ve hep birlikte açılışını gerçekleştireceğiz. Kapalı Semt Pazarı projemizin hayata geçmesi ile pazarcı esnafımız ferah bir mekanda satışlarını yapabilecek, yine vatandaşlarımız da aileleriyle birlikte rahatlıkla evlerinin ihtiyaçlarının buradan sağlayabilecekler. Esnafımızın çilesi olan yağmur, kar kış çilesi son bulacak.
ŞAYİR’DEN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR
Görev süremiz boyunca tek hedefimiz “Yükselen Şehir Dilovası’nı“ inşa etmektir. Seçim beyannamemizde yer alan projelerimiz Büyükşehir Belediyemizin de desteği ile tek tek hayata geçmeye devam ediyor. Çalışmalarımıza her zaman sahip çıkan ve bizlere destek sunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr. Tahir Büyükakın Başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi.
PAZARCILARDAN PROJEYE TAM NOT
Tanıtım broşürlerini inceleyen pazarcı esnafı projeye tam not verirken, emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Başkan Şayir ayrıca pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet ederek sorun ve önerilerini dinledi.
.gif)
Gündem, 21 Ekim 2021 20:08
Yorumlar (0)
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
İSU’nun 2026 yılı hedefleri masaya yatırıldı
Kocaeli vekilinden Migros işçilerine destek
Başkan Gökçe, Yığılcalılar Derneği'ne konuk oldu
Gıda enflasyonu son iki yılın zirvesine ulaştı
Yerel Destek Programı YEDEP 2026’da başvuru süresi uzatıldı
