Başkanlar Aygün ve Merdan, projeleri inceledi
Gündem, 15 Ekim 2021 21:52Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, ilçe genelinde yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi
Yeni Belediye Hizmet Binası
Derince’ye kalıcı eserler kazandırmaya devam eden Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte ilçe genelinde yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi. Başkanlar Aygün ve Merdan, ilk olarak çalışmaların devam ettiği Derince Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nda incelemelerde bulundu. Derince Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde yapılan çalışma ile önceki dönem yarım kalan Sırrıpaşa Mahallesi’ndeki 1071 Kültür Merkezi, revize edilerek belediye hizmet binasına dönüştürülüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla 12.050 m² inşaat alanına sahip 5 katlı belediye hizmet binası kullanıma sunulacak.
Çok Amaçlı Mahalle Konağı
Başkanlar Aygün ve Merdan, belediye hizmet binasının ardından Sırrıpaşa Mahalle Konağı'nda devam eden çalışmaları inceledi. Başkan Aygün'ün seçim vaatleri arasında da yer alan Sırrıpaşa Mahalle Konağı’nın tamamlanmasıyla birlikte bölge sakinleri çok amaçlı, modern bir yapıya kavuşmuş olacak. 4 bin 740 m2 alana inşa edilen ve çok amaçlı olarak planlanan Sırrıpaşa Mahalle Konağı'nın zemin katında 9 adet aile hekiminin yer alacağı Aile Sağlığı Merkezi ve sporcular için ayrı girişi bulunan spor merkezi yer alıyor. Binanın birinci katında Gençlik Merkezi'ne ait donatılar yer alacak. Proje kapsamında binanın dış kısmında yer alan suni çim saha ise yenilenerek bölge sakinlerinin kullanımına sunulacak.
Kentsel Yenileme Projesi
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii'nde devam eden kentsel yenileme çalışmalarını da yerinde inceledi. % 80’lik kısmının tamamlandığı Araptepe’deki kentsel yenileme çalışmaları alanında örnek proje olarak nitelendiriliyor. 30 bin m² büyüklüğündeki alanda devam eden kentsel yenileme çalışmalarıyla bölgeye 428 daire ve 7 işyerinden oluşan yeni bir yaşam alanı inşa ediliyor. Kentsel yenileme projesine önem veren Başkan Aygün, “Projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgemize depreme dayanıklı, kapalı otoparkı bulunan, yeşil alanlara sahip, modern binalar kazandıracağız. Derincemize hayırlı olsun inşallah” dedi.
.gif)
Gündem, 15 Ekim 2021 21:52
Yorumlar (0)
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
