Koider Bazaar’a binlerce insan akın etti
İş Dünyası, 15 Ekim 2021 04:43Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER) tarafından bu yıl 2.si düzenlenen Koider Bazaar Alışveriş Festivali’nde hem eğlence hem ticaret bir aradaydı. 41 Burda AVM’de gerçekleşen ve 2 gün süren etkinliğe binlerce insan akın etti.
Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen ve çeşitli sektörlerden 22 farklı standın kurulduğu organizasyona, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, Girişimci İş Kadınları Federasyon Başkanı Huriye Serter ve binlerce vatandaş katıldı.
Koider Ticaret Komisyonu tarafından organize edilen, giyimden aksesuara, gıdadan eğitime, dekorasyondan güzellik sektörüne kadar bir çok farklı sektörün kampanya ve hizmetlerinin tanıtıldığı stantlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bando gösterisi, kaftan ve abiye giyim defilesi, dans gösterisi, koçluk söyleşisi, Devrimcan Kapdan darbuka show ve dj performans ile katılımcılar hem çok eğlendi hem de alışverişin keyfini sürdü.
Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Nilgün Yılmaz yaptığı açıklamada, Koider’in iş hayatındaki kadınların güçlerini birleştirerek birbirine ve topluma fayda sağlayacak çalışmalar yürüterek, kadının toplumsal statüsünü güçlendirmek hedefiyle, 4 yılda birbirinden değerli projeler üretmeyi başardığını belirtti.
Koider’in Türkiye’de bir ilk olan 8 girişimci iş kadınları derneği tarafından oluşturulan Girişimci İş Kadınları Federasyonu’nun kurucu üyesi olduğunu belirten başkan Nilgün Yılmaz, derneğin Bağ Projesi ve Mevzu Kadınsa adlı projelerinden bahsetti ve Bazaar projesine destek olan Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi, Derince Belediyesi başkanlarıyla 41 Burda AVM’ye teşekkür etti.
.gif)
İş Dünyası, 15 Ekim 2021 04:43
Yorumlar (0)
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
