Muhalefet partilerinin başkanları bir araya geldi
Siyaset, 13 Ekim 2021 01:17Muhalefet partilerinin Kocaeli il başkanları bugün Otel Asya’da bir araya geldi. Toplantıya katılan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Gündeme dair pek çok konuyu konuştuk. Bu kentin geleceği için bir aradayız” dedi.
Muhalefet partilerinin Kocaeli il başkanları bugün Otel Asya’da kahvaltılı bir organizasyonla bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır ve Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu’nun katıldığı programda İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız da yer aldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonrasında kısa bir açıklama yapan Şanbaz Yıldız toplantıda Kocaeli’nin sorunlarının ve ülke gündeminin konuşulduğunu ifade etti.
ORTAK HAREKET EDEBİLMEK İÇİN
Şanbaz Yıldız toplantıyla ilgili olarak şunları söyledi; “Corona virüsü pandemisi her yerde olduğu gibi Kocaeli siyasetinde de verimi oldukça düşürmüştü. Can derdi her şeyin önündeydi. Yaklaşık 2 yılın ardından ülke olarak geldiğimiz durum ortada. En büyük dert geçim derdi. Adalet deseniz artık varlığından bihaber olduk. Türkiye çok büyük sıkıntılar yaşıyor. Bu sıkıntıları aşmanın tek yolu iktidar ve sistem değişikliğidir. Bir erken seçim atmosferine girdik. Bu çarşıda, sokakta çok net görülüyor. Biz de muhalefet partilerinin il başkanları olarak iletişimizi güçlendirmek ve temel sıkıntılar noktasında ortak hareket edebilmek adına bugün kahvaltıda bir araya geldik.
KENTİN SORUNLARI KONUŞULDU
Kahvaltıda hepimiz ev sahibiydik. Kocaeli’nin sorunlarını konuştuk. Kent merkezinin kış ayları başlarken nasıl bir şantiye haline getirildiğini, zaten iş yapamayan esnafın bir de çamurla uğraşmak zorunda kaldığını, elektrik ve doğalgaz faturalarındaki artışı, öğrencilerin yurt sorunlarını, akaryakıt zamlarını, döviz kurlarının uçup gitmesini konuştuk. Aslında yan yana gelen 2 vatandaş ne konuşuyorsa o konuları konuştuk. Çözüm için neler yapabileceğimizi tartıştık. Bu uzun süredir ilk defa bir araya geldiğimiz bir organizasyon oldu. Bu kentin sorunları ile dertlenen il başkanlarının bir araya gelmiş olması pek çok sorunun çözümü için önemli bir adım olacaktır.”
.jpg)
Siyaset, 13 Ekim 2021 01:17
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
