Şanbaz Yıldız karantina altında mı?
Siyaset, 09 Ekim 2021 04:05İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı Yönetim Kurulu bugün bir açıklama yayınlayarak İl Başkanı Şanbaz Yıldız'ın karantinada olduğu ve bu karantinayı dünkü Kandıra programı ile ihlal ettiğine dair haberleri yalandı.
İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nda teşkilat sekreterliği görevini sürdüren Sema Köseler geçtiğimiz hafta corona virüsüne yakalanmıştı. Bu sebeple İYİ Parti Kocaeli İl Binası pazartesi gününe kadar kapatıldı. İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı Yönetim Kurulu tarafından tedbir amaçlı alınan karar sonrasında dün il başkanı Şanbaz Yıldız ve partililer Kandıra’da bir dizi programa katıldı.
Bu programlarla ilgili bazı basın kuruluşlarında Şanbaz Yıldız’ın corona virüsü karantinasını deldiği iddia edildi. İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı Yönetim Kurulu bugün bir açıklama yayınlayarak İl Başkanı Şanbaz Yıldız'ın karantinada olduğu ve bu karantinayı dünkü Kandıra programı ile ihlal ettiğine dair haberleri yalandı.
YENİLENEN REHBER HATIRLATILDI
İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı Yönetim Kurulu tarafından yayınlanan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Bugün bazı basın kuruluşlarında İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız'ın karantinada olduğu ve bu karantinayı dünkü Kandıra programı ile ihlal ettiğine dair asılsız haberler yer almıştır. Sağlık Bakanlığı "Temaslı Takibi, Salgın Yönetimi, Evde Hasta İzlemi ve Filyasyon" rehberini bir süre önce güncelledi. Buna göre, en az iki doz aşısını yaptırmış veya son 6 ay içerisinde COVID-19 geçirmiş kişiler, pozitif biriyle temas ettiğinde, HES kodu riskli görünmeyecek. Bilindiği üzere İl Teşkilat Sekreterimiz Sema Köseler'in corona virüsü testi pozitif çıkmıştı. Temaslı kabul edilen İl Başkanımız Şanbaz Yıldız üç doz aşısını olduğu için HES Kodu'nda herhangi bir risk yahut karantina önlemini gerektirecek bir durum oluşmamıştır. Bu sebeple Kandıra programı ile herhangi bir karantina ihlali olmamıştır. Kamuoyuna duyurulur.”
Siyaset, 09 Ekim 2021 04:05
Yorumlar (0)
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
