Başkan Şayir, Okul Aile Birliği Başkanlarıyla bir araya geldi
Gündem, 24 Eylul 2021 14:50Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçede eğitim gösteren okulların Okul Aile Birliği Başkanlarıyla bir araya gelerek, okulların durumunu konuştu.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Okul Aile Birliği başkanları ile bir araya geldi. Çerkeşli Tepe Restaurant’ta düzenlenen toplantıya, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in yanı sıra Başkan Yardımcıları Edip Bingöl, Fazıl Polat ve Muhiyettin Gültekin’de katıldı.
İlçede ki eğitimin ve okulların konuşulduğu toplantıda konuşan, Başkan Şayir “Beni tanıyanlar çok iyi bilirler ki, belediye başkanı olmadan önce de önceliğim hep eğitim olmuş, iş insanı olarak her zaman eğitime çocuklarımıza destek olmuşumdur. Belediye başkanlık koltuğuna oturur oturmaz ilk işimiz ilçemizde ki eğitim çıtasının yükseltilmesi oldu. Okullarımızın fiziki koşullarının düzeltilmesi, yeni eğitim alanlarının açılması ve çocuklarımızın eğitim ihtiyaçlarının karşılanması ile birlikte birçok konuda destekler sunmaya çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz.
EN ÖNEMLİ ALAN EĞİTİMDİR
Bana göre ilçemizin en önemli önceliği eğitimdir. Yapacağımız en büyük hizmet eğitime yapılan hizmetlerdir. Göreve geldiğimiz günden bu yana hayırseverlerimizle birlikte okullarımızda kütüphanelerimizi tamamladık. Sosyal ve kültürel etkinlikler için alanlar oluşturulması konusunda çalıştık. Büyükşehir Belediyemizle birlikte Montasorri sınıfları oluşturduk. Sanayicilerimizde eğitimlere büyük destekler sunmaya devam ediyor. Sanayicilerimizin desteği ile uygulama atölyeleri düzenledik. Sanayicilerimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yine sanayicilerimizin desteği ile pandemi sürecinde yaşadığımız uzaktan eğitim döneminde çocuklarımız en iyi şekilde eğitimlerini alsınlar diye büyük bir iş yaparak tüm öğrencilerimize tablet dağıttık. Çocuklarımızın ruhsal ve fiziksel gelişimleri için yarı olimpik havuzlarımızı, açık havuzlarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz. Yeni spor alanları oluşturuyoruz.
GELECEĞİMİZ EĞİTİMLE GÜZELLEŞECEKTİR
Biz; çocuklarımız en iyi şekilde eğitimlerini alsınlar, geleceğe daha parlak adımlarla yürüsünler ve ilçemiz eğitimde Kocaeli’de ilk sıralara yerleşsin. Ülkemizin geleceği için çocuklarımız daha iyi eğitim alsın istiyoruz. Geleceğimiz ancak eğitimle daha güzel günlere kavuşacaktır. Sizlerde okullarımızın Okul Aile Birliği Başkanları olarak eğitime gönüllü olarak destekler vermeye çalışıyorsunuz. Sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Biz her zaman sizlerin yanında olacağız. İlçemizde ki eğitim çıtamızı hep birlikte yukarı taşıyacağız” dedi.
ŞAYİR, OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANLARINI DİNLEDİ
Başkan Şayir, konuşmasının ardından toplantıya katılan Okul Aile Birliği Başkanlarını tek tek dinleyerek sorun ve önerilerini not alarak çözümü noktasında gerekli talimatları vereceğini belirtti. Program sonunda ise hep birlikte günün anısına hatıra resmi çektirdiler.
.gif)
Gündem, 24 Eylul 2021 14:50
Yorumlar (0)
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
