Büyükakın: Yenidoğan ve Serdar’da kalıcı çözümler üreteceğiz
Gündem, 22 Eylul 2021 07:20Yenidoğan ve Serdar mahallerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Büyükakın, “Bu iki güzide mahallemizin ihtiyaçlarına kalıcı çözümler üreterek gidereceğiz” dedi
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit Yenidoğan ve Serdar mahallesinin sakinleriyle buluştu. Mahallenin ihtiyaçlarına ilişkin istişarelerde bulunan Başkan Büyükakın’a AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, Bölge Koordinatörü Hasan Ayaz’ın yanı sıra teşkilat üyeleri eşlik etti. Mahalle sakinleriyle verimli bir toplantı gerçekleştiren Başkan Büyükakın, Yenidoğan ve Serdar Mahallesi için, “Bu iki güzide mahallemizin ihtiyaçlarını günü kurtarmak için değil, kalıcı çözümler üreterek gidereceğiz” dedi.
‘’DETAYLI BİR ÇALIŞMA YAPACAĞIZ”
Yenidoğan Mahallesi’nin sokaklarını gezen, esnafa bereketli işler dileyen ve vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Büyükakın, ‘’Mahallerimizde yapacağımız çalışmaya bütüncül bakıyoruz’’ diyerek, şunları kaydetti; “Yenidoğan ve Serdar mahallesindeki hemşerilerimizin konuk severliği için öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bugün çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Mahallerimizin ihtiyaçlarını ve taleplerini vatandaşlarımızdan aldık. Arkadaşlarımızla birlikte bize aktarılan konular için detaylı bir çalışma yapacağız. Biz vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. İhtiyaçlarına karşı çözüm üretmek için her daim taşın altına elimizi değil tüm bedenimizi koyuyoruz. Yenidoğan ve Serdar mahallemizde çok önemli çalışmaları hayata geçireceğiz” açıklamasını yaptı.
“İHTİYAÇLARA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”
İzmit ilçesinde çok önemli yatırımları hayata geçirdiklerini, hayatı kolaylaştırmak ve konforlu hale getirmek için vatandaşlardan gelen taleplere çok önem verdiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Büyükakın, “Yenidoğan ve Serdar mahallemizdeki ihtiyaçlara karşı çözüm üreteceğiz. Vatandaşımızın bizden talepleri oldu. Bizler çözüm makamındayız ve öncelik sırasına göre neler yapabileceğimize detaylı bir şekilde çalışacağız. Halkımızla bire bir temas ederek, araziden direkt bilgi alarak her daim olduğu gibi yolumuza devam ediyoruz. Halkımızla yakın çalışmaya bu süreçte de devam ediyoruz. Bu mahallerimizde kurduğumuz güçlü bağ ile sorunlara karşı çözüm arayışımızda vatandaşımızın desteğini de çok önemsiyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı.
.gif)
Gündem, 22 Eylul 2021 07:20
Yorumlar (0)
Başkan Büyükakın, İzmitli esnafların iftarına konuk oldu
Sınır güvenliği alarmı
Korkuluk, köprü ve betonarme yapılarda olası riskler önleniyor
Erbakan: Bu üsler güvenlik tehdididir
392 can, Kocaelililerin kalbinde
İzmit’te özel bireyler ve ailelerini buluşturan iftar
İftar sonrası ücretsiz ikramlar
İzmit Belediyesi bu video ile Üsküdar vapuru faciasında hayatını kaybedenleri andı
Savaş ekonomiyi felç eder mi?
Doğu Kışla Parkı’nda titiz çalışma
Seçim barajı düşürülecek mi?
Akaryakıtta rekor zam kapıda
Aktaş ve Büyükakın çifti, hafızlık öğrencileri ile iftarda bir araya geldi
Önder Kahveci’den bu ne ikiyüzlülük dedirten açıklama!
Gökdereliler iftarda salona sığmadı
İmamoğlu'na gözünün üstünde kaşın var gibi bir dava daha!
Tramvayla artık daha fazla yolcu taşınacak
Emeklilerin süründüğünü ortaya koyan rapor
BTP’nin Başiskele iftarında Milli Ekonomi Modeli’ne işaret edildi
O çocuklar Beşiktaş maçını tribünden izledi
Emep Kocaeli İl Başkanı Şahbaz: Derhal NATO ve ABD üsleri kapatılmalıdır
Lafa gelince yerli yerliyiz milliyiz diyenler yabancı şirketleri ihya ediyor!
Özgür Özel'den İran çağrısı
Üç harfli marketlere boykot çağrısı!
Gölcük’te Saadet partilileri rahatsız eden müdahale!
İftar saatinde Ramazan çadırı dolup taşıyor
İYİ Parti ile MHP arasında tahterevalli siyaset yapılıyor dedi, istifa etti
Kandıra Fındık Deposu ne zaman hizmete girecek?
Kocaeli’den Sabiha Gökçen’e yeni alternatif ulaşım planı devrede!
Gölcüklüler o işlemleri internet üzerinden gerçekleştirebilecek
Çayırova zabıtasının kaldırım nöbeti
Büyükakın: Üsküdar Faciası, Kocaeli hafızasında silinmez bir iz bıraktı
Devlet bey! Kim yazıyor ve yazdırıyor bunları?
Gram altın için 10 bin TL'ye koşuyor
Kocaeli’de 5 bin çiftçiye yüzde 50 hibeli zirai gübre desteği
Halıdere’de çokça konuşulan bu iddia doğru mu?
Gölcük’te bu durak önündeki kaldırıma el atılmalı!
Körfez’de İSU yüzünden mi binayı su bastı?
Büyükakın yurtdışından Kocaeli’ye döndü, MÜSİAD iftarına katıldı
