Başkan Özlü, milletvekili Katırcıoğlu’nu ağırladı
Başiskele , 21 Eylul 2021 20:03Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele’de bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nu belediyede ağırladı.
Hemşehrileriyle bir araya gelip bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için Başiskele’de bulunan Radiye Sezer Katırcıoğlu, ilk olarak AK Parti Başiskele İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Daha sonra Radiye Sezer Katırcıoğlu ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’yü ziyaret etti.
Ziyarette AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’na AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Yolcu Sekmen ve 12 ilçenin AK Parti Sosyal Politikalar Birimi Başkanları eşlik ettiler.
PROJELER KONUŞULDU
Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan M. Yasin Özlü, misafirlerine ilçeye kazandırılan eserleri, yapılan hizmetleri ve yapılacak projeleri anlattı. Nazik ziyaretleri ve ilçeye yaptığı destekler için Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’na teşekkür eden Başkan M. Yasin Özlü, ülkenin kalkınması ve geleceği için kadınların büyük bir rol aldığını söyledi.
BAŞKAN ÖZLÜ: “GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE, GÜÇLÜ KADINLARIMIZLA MÜMKÜN”
Türkiye’nin 2023 hedeflerine emin adımlarla, sağlam ve güçlü bir iradeyle yürüdüğünü vurgulayan Başkan Özlü, “Güçlü bir Türkiye; güçlü, iradeli ve fedakâr kadınlarla ancak mümkün olur. Toplumun temel taşı olan ailenin sağlam ve güçlü olması çalışkan ve fedakâr kadınların sayesinde olur. O yüzden kadınlar toplumun her alanında güçlü olmalı. Bizler de o yüzden her zaman kadınların yanında ve onların destekçileriyiz. İlçemizde kadınlara yaptığımız hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek Aile Danışma ve Yaşam Merkezi’mizi yakın zamanda hizmete açacağız. Evinde, işinde fedakârca ve özverili bir şekilde çalışan tüm kadınlara başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” dedi.
RADİYE SEZER’DEN ÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR
Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, misafirperverlikleri dolayısıyla Başkan M. Yasin Özlü’ye teşekkür ederek ilçede yaptığı hizmetlerden ve özellikle kadına ve çocuklara yaptığı yatırımlardan dolayı kendisini tebrik etti.
.gif)
Başiskele , 21 Eylul 2021 20:03
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
