Başkan Büyükakın: Ülkemiz ve şehrimiz için hayırlar getirsin
Gündem, 18 Eylul 2021 06:49Başkan Büyükakın, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Azız Bakıoğlu, İl Jandarma Komutanı Kapancı ve İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen’i makamında ağırladı.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, görevlerine yeni atanan Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Azız Bakıoğlu, İl Jandarma Komutanı Yavuz Selim Kapancı, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen’in yanı sıra Maldivler-Male Belediye Başkanı Dr. Mohamed Muizzu ve beraberinde ki heyeti makamında konuk etti. Yıldızlar Su Üstü Eğitim Merkez Komutanı olarak görev yürütürken Deniz Ana Üs Komutanlığına atanan Tuğamiral Aziz Bakıoğlu’na ilk olarak misafir eden Başkan Büyükakın, Kapancı ve Akmanşen’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti de ifade etti. Yapılan atamaların ülkemiz ve şehrimiz için hayırlar getirmesini dileyen Başkan Büyükakın, “Yeni görevleriniz hayırlı uğurlu olsun. Sizlere üstün başarılar diliyorum” dedi.
“SİZLERLE PAYLAŞMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ”
Yerel yönetimler anlamında iki günlük resmi ziyaretler nedeniyle Kocaeli’ne gelen Maldivler-Male Belediye Başkanı Dr. Mohamed Muizzu ve beraberinde ki heyeti de ağırlayan Başkan Büyükakın, İSU yatırımları başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde gören noktasında Muizzu’ye, “Belediyecilik anlamında her türlü bilgi ve tecrübe paylaşımını sizlerle yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Alt ve üst yapı, çevre gibi yatırımları noktasında şehrimizde neler yaptık, sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini sarf etti.
“ÇOK VERİMLİ BİR DÖNEM GEÇİRDİK”
Maldivler-Male Belediye Başkanı Dr. Mohamed Muizzu ise, “Bizleri ağırladığınız ve belediyecilik anlamında verdiğiniz her türlü destek için çok teşekkür ederim. İSU Scada sistemleri başta olmak Su ve Atıksu Tesisleri Dairesi Başkanı Süleyman Karabayır tarafından teknoloji merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Kısa bir süre Kocaeli’nde kalmamıza rağmen çok verimli birkaç gün geçirdik. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiklerinden ve tecrübelerinden çok istifade ettik. Sizlere de ayrıca bizlere verdiğiniz samimi destek ve ilgiden dolayı da ayrıca çok teşekkür ediyorum” ifadelerini sarf etti. Başkan Büyükakın, ayrıca konuk belediye başkanına Kocaelispor forması da hediye etti. Başkan Büyükakın, Görüşmeler çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
.gif)
Gündem, 18 Eylul 2021 06:49
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
