Başkan Büyükakın: Kocaeli, 81 ilin özetidir
Gündem, 14 Eylul 2021 19:32Başkan Büyükakın, “Anadolu’nun tüm renklerini bağrında saklayan Kocaeli’ne aşığız” dedi
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit Taşköprülüler Derneği Başkanı İmran Çetin ile Kocaeli Siirtliler Derneği Başkanı Cumali Boz ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. “Başiskele’si, Çayırova'sı, Derince'si, Darıca'sı, Dilovası, Gebze'si, Gölcük'ü, İzmit'i, Kandıra'sı, Karamürsel'i ve Kartepe'si ile Anadolu’nun tüm renklerini bağrında saklayan Kocaeli’ne aşığız” diyen Başkan Büyükakın, “Kocaeli, 81 ilin özetidir. Anadolu’nun kadim mayasıyla mayalanmış güzel insanların şehridir. Bu şehre ve kıymetli hemşerilerimize hizmet etmek, bizlere gurur ve onur veriyor” ifadelerini sarf etti.
“HER PROJEYLE KOCAELİ KAZANIYOR, TÜRKİYE KAZANIYOR”
“Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin her köşesine hizmetlerimizle ulaşıyoruz” vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “Sivil Toplum Kuruluşlarımızın kentimiz açısından önemini çok iyi biliyoruz. Faydalı tüm işlerde yanlarındayız. Bizler milletimizin emrindeyiz. Tüm vatandaşlarımızı kucaklayarak hizmetlerimizi şehrimize ulaştırıyoruz. Bizim misyonumuz her kesimin başkanı olmaktır, çok şükür böyleyiz ve bu anlayıştan da asla ayrılmıyoruz” diye konuştu. Konuklarıyla istişareler yapan, önerilerini dinleyen Başkan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi olarak insanımız için eser ve hizmet üretiyoruz. İşte bu nedenle ortaya koyduğumuz her projeyle Kocaeli kazanıyor, Türkiye kazanıyor” dedi.
İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZI YALNIZ BIRAKMADIK
“Milletimizle muhabbetimizi çok sıkı tutuyoruz” sözlerini de sarf eden Başkan Büyükakın, “Ulaşım başta olmak üzere, birçok alanda hizmetlerimiz ve eserlerimiz yükseliyor. Halkımızın yakinen tanık olduğu bu eser yolculuğunda STK’larımızın oynadığı rolün de farkındayız. Bizi güçlü kılanda işte bu ortak akıldır. Hemşerilerimizle yaptığımız istişare, ortaya koyduğumuz irade, eser olarak kentimize geri dönmektedir” şeklinde konuştu. “Millet bahçelerinden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kadar her alana kaynak ayırıyor, vatandaşımızın derdiyle dertleniyoruz” ifadelerini de sarf eden Başkan Büyükakın, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tıpkı devletimiz gibi Büyükşehir Belediyesi olarak hiçbir zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık, bırakmıyoruz. Cumhurbaşkanımızın özellikle bizden istediği en önemli konuların başında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız gelmektedir. Her fırsatta bize bunu hatırlatır, sağlık ve sosyal destekler konusunda çok dikkatli olmamızı ister” diye konuştu.
.gif)
Gündem, 14 Eylul 2021 19:32
Yorumlar (0)
Sepetçi TOKİ konutları arasındaki ulaşım sorununa çözüm!
AKP'nin 25'inci yıl kutlamasında bu mu olacak?
Erdoğan, Yavaş'ın gerisinde kalıyor
Dilovası’nda DEM Parti yöneticileri Enver Yıldırım’ın kapısını çaldı
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
