Körfez manzaralı kahvaltı kışın da devam edecek
Gündem, 12 Eylul 2021 12:06Başta İstanbul olmak üzere çevre illerden Kocaeli’ye ziyaret nedenlerinden olan Soğuksu, sadece yazın değil kışın da misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. İzmit Körfezini kuşbakışı gören Soğuksu’da manzaralı kahvaltı her mevsim sürecek
Başiskele İlçesine bağlı Bahçecik’te bulunan Soğuksu, sadece yaz aylarında değil; yılın her mevsiminde misafirlerini ağırlıyor. Bölgedeki doğal soğuk su kaynağından adını alan Soğuksu Restoran, bu özelliği nedeniyle “Körfez’in Terası” olarak anılıyor. Manzarası, konumu ve kendisine özel doğal kaynak suyu ‘’soğuk su’’ ile bölgenin çekim merkezi olan restoran, başta İstanbul olmak üzere çevre illerden de çok sayıda misafiri tesislerinde ağırlıyor. Soğuksu, yalnızca yazın değil kışın da misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.
‘YALNIZCA DAMAKLARA DEĞİL GÖZLERE DE HİTAP EDİYORUZ’
Samanlı dağlarının eteklerinde yer alan restoranın misafirleri, tarihi çınar ağaçlarının gölgesinde yemek yeme ve dinlenme olanağına sahip. Uzun yıllardan bu yana hizmet veren Soğuksu ortakları Hasan Bayram ve Recep Uzunoğlu şunları diyor: “Geniş kahvaltı menüsü, lezzetli ana yemekleri, ara sıcakları, soğuk ve sıcak içecekleri, tatlıları ile hizmet veren restoranımızın fiyatları da hesaplıdır. Hızlı ve güler yüzlü personelimizle birlikte misafirlerimizin rahat etmesi ve günlük streslerinden uzaklaşması için restoranımız ideal bir yer. İzmit Körfezinin tamamını gören görkemli manzarasıyla misafirlerimizin sadece damaklarına değil, gözlerine de hitap etmekteyiz. Yalnızca yaz aylarında değil; kışın da hizmet vermek için tüm hazırlıklarımızı tamamladık.”
SOĞUKSU HAKKINDA
Adını tesislerde bulunan buz gibi kaynak suyundan alan Soğuksu Restoran’ın dört tarafı çam ve çınar ağaçlarıyla çevrilidir. Soğuksu Restaurant, merkezi yerleşim yerlerine yakın olup, İzmit’ten 17km. (100km hızla, 17 dakika) Gölcük’ten 15km. (100km hızla, 14 dakika) ulaşım mesafesindedir. 500 kişilik kapasitede açık alanı ve 300 kişilik kapasitede kapalı alanıyla nişan, nikah, düğün, kır düğünü, sünnet gibi özel günlerde de hizmet sunmaktadır. Ayrıca iş toplantılarında 80 kişilik kapasitede toplantı salonu dev sinevizyon ekranı sınırsız internet (kablosuz) bağlantısı, iki ayrı çocuk parkıyla da misafirlerine hizmet sunmaktadır.
.jpg)
Gündem, 12 Eylul 2021 12:06
Yorumlar (0)
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
