Metro’nun Gebze-OSB arasındaki hattı o tarihte açılacak
Gündem, 11 Eylul 2021 14:46“Harıl harıl çalışan bir Metro inşaatımız var” diyen Başkan Büyükakın, “İnşallah 2023 yılında Gebze-OSB arasını hizmete almış olacağız” dedi.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Gebze Belediyesi’nin “Güzide Sosyal Tesisleri” açılış töreninde ulaşım başta olmak üzere önemli konularda açıklamalarda bulundu. “Gebze tarihiyle çok güzel ve özel bir yer” vurgusu yapan Başkan Büyükakın, “Her geçen gün Gebze’mizin daha da güzelleşmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Gerek Gebze Belediyemiz gerekse Büyükşehir olarak bizler ilçemizin her noktasında çalışmalarını sürdürüyoruz. Harıl harıl çalışan bir Metro inşaatımız var. İnşallah 2023 yılında Gebze-OSB arasını hizmete almış olacağız” dedi.
“55 BİN ARAÇ TRAFİKTEN ÇEKİLMİŞ OLACAK”
“Gebzeli hemşerilerimiz için hizmet üretmeye, bunun yanında vatandaşlarımızın mutlu olması içinde elimizden geleni yapıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Şu anda bile bulunduğumuz bu alanda bile Metro inşaatımız sesleri duyuyoruz. Şunu özellikle ifade etmem gerekir ki, Metro bittiğinde günde 55 bin araç trafikten çekilmiş olacak. Bu rakam çok önemlidir. Bu bölgemizde trafiğin akışından yolculuk yapma konforuna kadar birçok rahatlık ve değişim yaşanacak” şeklinde konuştu.
“TARİHİ DOKUSUYLA GEBZE’YE RENK KATACAK”
“Büyük bir heyecanla takip ettiğimiz bir başka projemiz de Hünkâr Çayırı’dır” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Burayla ilgili çalışmalarımızı da tamamladığımızda tarihi dokusuyla Gebze’ye renk katan çok önemli bir projemizi de şehrimize kazandırmış olacağız. Bunun yanı sıra Ballı Kayalar bölgemiz içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gebze’miz için şehrimiz için durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Tek amacımız var, milletimizden aldığımız emaneti en iyi şekilde hizmete dönüştürmektir” ifadelerini sarf etti.
“ESER SİYASETİYLE MİLLETİMİZE HİZMET EDİYORUZ”
“19 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde eser siyasetiyle milletimize hizmet ediyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Tabi bununla birlikte vatandaşlarımızın gönlündeki yerimizi güçlendirmeye de devam ediyoruz. Bugün geldiğimiz noktada halkımıza hizmet etmek için tüm kabiliyetimizi ve imkânlarımızı kullanıyoruz. Durmayacağız, çok çalışacağız. Gebze ilçemizin ve bu bölgemizin bize olan güvenini çok teşekkür ediyoruz. Bunu güvenin karşılığını da hizmet ederek cevap veriyoruz. Emanete sahip çıkıyoruz, çıkmaya da devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
Gündem, 11 Eylul 2021 14:46
Yorumlar (0)
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
