Gebze Center AVM’den okula dönüş kampanyası
İş Dünyası, 09 Eylul 2021 02:45Gebze Center AVM, 500 TL ve üzeri alışverişlerde Penguen Kitabevi’nden 50 TL değerinde hediye çeki veriyor…
Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, okullarda yüz yüze eğitimin başlaması için zillerin çalması ile birlikte okul alışverişi telaşında olan ziyaretçilerini çok özel bir kampanya ile karşılıyor. 06 – 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olan “Okula Dönüş Kampanyası” ile aynı gün içinde toplam 500 TL üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler 50 TL değerinde Penguen Kitabevi’nin her reyonunda geçerli hediye çeki kazanıyor.
9 Eylül 2021, İstanbul;
Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan Gebze Center AVM, okullarda yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte okul alışverişi telaşında olan aileler için yeni bir kampanya düzenliyor.
Çocukların okula dönüş heyecanına ortak olmak amacıyla hazırlanan “Okula Dönüş Kampanyası”, 06 – 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya kapsamında 500 TL üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler Penguen Kitabevi’nden 50 TL değerinde hediye çeki kazanacak. Kampanyaya aynı gün içinde bir defa katılım sağlanabilecek.
Uzun bir aradan sonra okullara dönen çocuklara başarılar dileyen Gebze Center AVM, moral ve motivasyonlarının yüksek olması için yaptığı kampanyalarla çocuk ve gençleri destekliyor.
Güvenli ve keyifli alışveriş…
Uyguladığı hijyen kuralları ile pandemi döneminde güvenli ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Gebze Center AVM, pandemi dönemi için gerekli tüm önlemlerini titizlikle uyguluyor. Misafirlerinin sağlığını en büyük önceliği yapan Gebze Center AVM, uygulamaya aldığı hijyen ve güvenlik önlemleriyle de TSE - COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı kapsamında güvenli hizmet belgesi almıştı.
FİBA CPM yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Gebze Center AVM hakkında ayrıntılı bilgi için www.gebzecenter.com.tr adresi ziyaret edilebilir. Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.
.png)
İş Dünyası, 09 Eylul 2021 02:45
Yorumlar (0)
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
İzgaz, Körfez’de doğalgaz borusu patladı iddialarını yalanladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan müjde
İçki satışlarında yeni yasak!
Bir babanın kırık kalbi, evladın iki cihandaki en büyük hüsranıdır
Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temel atma töreni muhalefeti buluşturdu!
KOTO’da Kadın İşletme Destek Kredileri ile ilgili kapsamlı bilgilendirme
Kocaeli vekiline hakaret eden Gökhan Akkaya’ya hapis cezası!
İzmit’teki bu sanat müziği ziyafetine herkes davetli!
Körfez Belediyesi 23 okulda stant kurdu
Üretmeyen şirketlere milyon dolarlar aktarıldı
Araç sahiplerine iyi haber!
Teğmenlerin komutanı görevine iade edildi
Eski fuar alanındaki dev akvaryum açılıyor! 2 gün ücretsiz
Erdoğan'dan CHP'ye gönderme
Makine sektöründe Türkiye genelinde kapasite kaybı, Kocaeli’de artış oldu
İşte MHP’nin yeni Kocaeli il yönetimi
Başkan Ömeroğlu, Diliskelesi’nde de soruları cevapladı
Derince’de Afet Mutfağı ve Lojistik Deposu için ilk kazma vuruldu
Abdullah Gül 3 partinin ortak adayı mı?
Başkan Büyükakın sınava girecek öğrencileri unutmadı
15 Temmuz öncesi şehitlikte bir araya geldiler
Meydanlarda maç izlemek yasak!
İş insanı Altınay’ın kızı Merve Sude Uçar mezun oldu
Gölcük'te El Sanatları Festivali için başvurular başladı
KOTO’dan Alman Ticaret Odası ile iş birliği protokolü
76 vekil adına sahte imza verildi
Her an seçim gündeme gelebilir!
Çınar Akademi’de sınav öğrencisi öğrencilere moral dopingi!
Plajlar hazır!
