SEDAŞ’ın önümüzdeki 5 yıllık stratejisi hazır
Gündem, 08 Eylul 2021 05:42Enerji dağıtım sektöründe Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinde faaliyet gösteren 20 bin km2 hizmet alanına, 38 bin kilometre işletme şebekesine ve 1,9 milyon aboneye hizmet eden SEDAŞ; 5 yıllık stratejik planını oluşturdu.
Türkiye’nin ilk özel elektrik dağıtım lisansına sahip şirketlerinden biri olan Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş., 2009 yılından itibaren Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinde günlük hayatın vazgeçilmezi olan elektrik enerjisini, yeni nesil teknoloji sistemleriyle, insan ve çevre odaklı hizmet anlayışıyla müşterilerine ulaştırıyor. Hizmet bölgesinde kaliteli ve sürdürülebilir enerji dağıtım hizmeti vermek, verimliliği artıracak yatırım faaliyetleri sürdürmek sorumluluğu ve duyarlılığı ile hareket ediyor. Tüm bu dinamik yapı içerisinde stratejik olarak gelecekte hangi noktada bulunacağını bilen ve hedeflerini bir plan dahilinde gerçekleştirmeyi amaçlayan şirketler için uzun dönemli stratejik planların bir yol haritası görevi gördüğünün altını çizen SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr.Necmi Odyakmaz; 5 yıllık stratejik planlarını oluşturduklarını açıkladı.
Çalıştayda SEDAŞ direktörlüklerinin 2021 yılı genel değerlendirmelerine yer verilirken; paydaş beklentileri gözden geçirilerek, gelişim alanları ve öncelikler belirlendi. 2022 – 2026 yılları arasını kapsayan stratejik planların ve şirket hedeflerinin oluşturulmasının yanı sıra, paydaş beklenti ve katkılarını da ele aldıklarını söyleyen Odyakmaz sözlerini şöyle sürdürdü: “Oluşturduğumuz 5 yıllık stratejik planın, çeviklik ve esneklik öneminin bilinciyle; sürdürülebilir finansal ve operasyonel dinamikler temelinde, çevreye ve insana duyarlılığı daima ön planda tutarak oluşturduk. Stratejik planımızın şirketimize, sektörümüze ve çalışanlar ile müşteriler başta olmak üzere tüm paydaşlarımıza değer katmasını temenni ediyoruz.”
.gif)
Gündem, 08 Eylul 2021 05:42
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
