İşte en başarılı belediye başkanları
Gündem, 07 Eylul 2021 16:51Sonar Araştırma, en başarılı belediye başkanlarını belirledi. Buna göre en başarılı 10 büyükşehir başkanının 5’i CHP’li başkanlardan oluştu. Büyükşehir olmayan belediyelerin başkanları arasında da CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ilk sırada yer aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'da ilk 3 sırada yer aldı.
Araştırmaya göre, en başarılı büyükşehir belediye başkanları arasında ilk sırada yüzde 60.6 ile AK Partili Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yer aldı. Sıralamayı Yüzde 55.7 ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yüzde 54.2 ile AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yüzde 53.6 ile CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu izledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yüzde 52.5 ile 5.sırada yer alırken Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yüzde 50.1 ile 7, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yüzde 47.4 oranıyla 9.sırada yer aldı.
TANJU ÖZCAN İLK SIRADA
Araştırmada büyükşehir dışındaki il belediye başkanlarının da başarı durumu ölçüldü. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yüzde 68.3 oranıyla bu kategoride en başarılı belediye başkanı olarak belirlendi. Bu sıralamayı yüzde 64.2 ile AK Partili Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, yüzde 62.4 ile AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yüzde 61.1 ile MHP’li Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci izledi. CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan 60.8 ile listenin 5.sırasında yer alırken, CHP’li Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan yüzde 58.7 ile 6, CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin yüzde 53.8 ile 9.sırada yer aldı.
Gündem, 07 Eylul 2021 16:51
Yorumlar (0)
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
