İşte en başarılı belediye başkanları
Gündem, 07 Eylul 2021 20:54Sonar Araştırma, en başarılı belediye başkanlarını belirledi. Buna göre en başarılı 10 büyükşehir başkanının 5’i CHP’li başkanlardan oluştu. Büyükşehir olmayan belediyelerin başkanları arasında da CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ilk sırada yer aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'da ilk 3 sırada yer aldı.
Araştırmaya göre, en başarılı büyükşehir belediye başkanları arasında ilk sırada yüzde 60.6 ile AK Partili Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yer aldı. Sıralamayı Yüzde 55.7 ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yüzde 54.2 ile AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yüzde 53.6 ile CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu izledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yüzde 52.5 ile 5.sırada yer alırken Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yüzde 50.1 ile 7, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yüzde 47.4 oranıyla 9.sırada yer aldı.
TANJU ÖZCAN İLK SIRADA
Araştırmada büyükşehir dışındaki il belediye başkanlarının da başarı durumu ölçüldü. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yüzde 68.3 oranıyla bu kategoride en başarılı belediye başkanı olarak belirlendi. Bu sıralamayı yüzde 64.2 ile AK Partili Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, yüzde 62.4 ile AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yüzde 61.1 ile MHP’li Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci izledi. CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan 60.8 ile listenin 5.sırasında yer alırken, CHP’li Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan yüzde 58.7 ile 6, CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin yüzde 53.8 ile 9.sırada yer aldı.
Gündem, 07 Eylul 2021 20:54
Yorumlar (0)
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
