Bu köprü Gölcük’te hayatı kolaylaştıracak
Gündem, 03 Eylul 2021 08:38Kocaeli’nin her noktasına ulaşımı kolaylaştıracak hizmetler yapan Başkan Büyükakın, Gölcük’te 4 Milyon TL’lik yol ve köprü projesini yerinde şnceledi
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 4 milyon TL yatırım maliyeti bulunan Gölcük Çiftlik Mahallesinde bulunan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine ulaşımda kullanılacak köprü ve yol projesini yerinde inceledi. İpek Yolu Bulvarından 630 no’lu sokağa bağlantıdaki trafiği rahatlatmak için 632 no’lu sokak üzerinde bulunan Beyoğlu Kazıklı Deresine bir adet 18 metre uzunluğunda betonarme köprü yaptıklarını söyleyen Başkan Büyükakın, “Bu projeyle Devlet Hastanemize ulaşımın rahatlamasını hedefliyoruz. Proje kapsamında 530 metre uzunluğundaki yol yapımı, 18 metre uzunluğunda 12 metre genişliğinde betonarme köprü yapacağız. Altyapı ve üst yapı noktasında adımlarımızın yanı sıra bin 170 ton binder ve aşınma tabakası için asfalt imalatı yapacağız” dedi.
KOCAELİ’YE BEŞ YENİ KÖPRÜ
Karamürsel-Semetler, Derince Cumaköy-Karagöllü, Körfez-Çıraklı Derince-Çavuşlu, Kartepe Ertuğrul Gazi-Uzunbey, Gölcük Siretiye-Mamuriye’de yapılan köprülerin yanı sıra Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine ulaşımı kolaylaştıracak yol ve köprü çalışmasının önemine değinen Başkan Büyükakın, “Kocaeli genelinde beş yeni köprü yaptık. Bunlara ek olarak altıncısını da inşa edeceğiz. Bu projemizle yaşam ve ulaşım kolaylaşacak, vatandaşlarımızın hayatına çok önemli bir dokunuşu daha yapmış olacağız. İnsanı merkeze alan tüm projelerimizin vatandaşımızın yaşamına kolaylık getirdiğini çok iyi biliyoruz” şeklinde konuştu.
“TAKDİRİNİ DE SAHADA ALMAK BİZİ MUTLU EDİYOR”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ayşegül Yalçınkaya ve teknik ekiplerin hazır bulunduğu incelemede çok önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini de belirten Başkan Büyükakın, “Çevre ve Şehircilik, tarım, enerji, kültür ve turizm başlıklarında vatandaşımızın taleplerini yerine getiriyoruz. Ulaşım alanında atılım ve hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Vatandaşımızın da bu projelere dönük ilgisini ve takdirini sahada almak bizi ayrı mutlu ediyor” diyerek açıklamalarını tamamladı.
.gif)
Gündem, 03 Eylul 2021 08:38
Yorumlar (0)
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
İki ilçede eğitim ve tahliye tatbikatı
Hacı Hasan Mahallesi’nde kadın kadına buluşma!
Kaldırım taşları ve parke kaplamalar yenileniyor
Gölcüklü genç kaza kurbanı oldu
Kayyum esprisi yaptı, savcı ifadeye çağırdı!
Körfez’den çıkarıldı, deniz canlılarına yuva oldu
Aile hekimlerinin yeni yazılımla ilgili tereddütleri var
Erbakan’ın halay performansı!
