CHP’de Kartepe’de Başkan ve yönetim görevden alındı
Siyaset, 03 Eylul 2021 18:40CHP Kartepe’de seçimle işbaşına gelen Tevfik Mayda Başkanlığı’ndaki ilçe yönetimi disiplin suçu işledikleri gerekçesiyle görevden alındı.
CHP Kocaeli İl yönetimi, CHP Kartepe İlçe Başkanı Tevfik Mayda ve yönetimini görevden aldı. Görevden alma gerekçesi CHP’den aday olamadığı için partiden istifa edip DSP’den aday olan Temel Ofluğlu’nun, Kocaeli İl yönetimine bilgi verilmeden doğrudan Genel Merkeze gidilerek yeniden CHP’ye üye yapılması.
Bu gelişme üzerine CHP Kocaeli İl Başkanı Harun yıldızlı ve yönetim kurulu üyelerinin ortak kararı ile Kartepe İlçe yönetimi görevden alındı. Bir kaç gün içinde Kartepe’ye kayyum atanması birkaç ay içinde de yeniden seçime gidilmesi bekleniyor.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı şunları kaydetti; “Partimizin iktidar yürüyüşü için tüm kademelerimiz ile yoğun mesai harcıyoruz. Kartepe İlçe Başkanımız Tevfik Mayda ve ilçe yöneticilerimiz birbirinden kıymetli isimler. Ancak bölgedeki çalışmalar hakkında uzun zamandır yaptığımız takiplerle elde ettiğimiz rapor sonuçlarına göre Kartepe’deki yetersizlikleri ne yazık ki çözüme kavuşturamadık. Yaptığımız görüşmelerin ve oluşturduğumuz her yeni çalışma planının sonuçsuz kalması sebebiyle, yeni bir yönetim ile devam etmenin partimizin iktidar yürüyüşü için daha sağlıklı olacağına il yönetimi olarak karar verdik. Bundan sonraki süreçte 5 gün içerisinde il yönetim kurulu olarak ilçe yönetimine kayyum atayacağız. Atanan kayyum 30 gün içerisinde ilçe örgütümüzü kongreye götürecektir. Tevfik başkanımıza ve tüm yöneticilerimize bugüne kadar ki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.”
.jpg)
Siyaset, 03 Eylul 2021 18:40
Yorumlar (0)
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
Maaşlara zam düzenlemesi
Gebze’de AKP’li başkanlar esnaf turuna çıktı
