Çayırova’da Karadeniz gecesi
Gündem, 02 Eylul 2021 21:51Çayırova Belediyesi “Doğu Karadeniz Yöresel Dernekler Kültür Festivali’’ kapsamında konser etkinlikleri gerçekleştirdi.
Çayırova Belediyesi etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Kültür İşleri Müdürlüğü Birimi tarafından organize edilen festivalin coşkusu saat 18.00 itibariyle Çayırova Belediyesi önündeki açık otoparkta yaşandı. Festivalde; Trabzon, Ordu, Giresun ve Artvin dernekleri yer aldı. Sahneye şehir ve yörelerinin müziğini temsilen; Taner Eyüpoğlu, Grup Tek, Ali Gedik ve Süleyman Yılmaz çıktı. Sanatçılar seslendirdiği Karadeniz şarkılarıyla izleyenlerin kulaklarının pasını sildi.
EKİN UZUNLAR KARADENİZ FIRTINASI ESTİRDİ
Doğu Karadeniz Kültür Festivali’nde gecenin finali sanatçı Ekin Uzunlar ile gerçekleşti. Saat 21.00 da sahne alan başarılı sanatçı seslendirdiği eserlerle büyük coşku yarattı. Oldukça kalabalık bir izleyici kitlesinin bulunduğu konserde şarkılar hep bir ağızdan söylenirken, izleyenlerin telefonlarının ışıklarıyla oluşturduğu ambiyansla renkli görüntüler ortaya çıktı. Genç sanatçının kemençesiyle Türkçe ve yabancı dilde birbirinde farklı eserler çalması ve sahne şovu büyük alkış topladı.
BU ETKİNLİKLERİN DEVAMI GELECEK
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak etkinliğe katılım gösterdi. Başkan Çiftçi etkinliklerin devamının geleceğini işaret etti.
Kürsüye konuşma için davet edilen Kaymakam Gözen; bu gecenin kendisine Karadeniz’de görev yaptığı dönemleri hatırlattığını söyleyerek, Karadeniz bölgesinin doğa olarak çok özel bir yer olduğu ve insanlarının da tıpkı müziği gibi hareketli ve içten olduğuna vurgu yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ise yaptığı konuşmasında “Bugünkü gibi yüzünüz hep gülsün inşallah. Hepinize çok sevgiler, sizlere iyi eğlenceler diliyorum’’ dedi.
Organizasyonda büyük emeği geçen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi izleyicileri selamlarken etkinliklerin süreceğinin müjdesini verdi. Çiftçi konuşmasında; “Salgın süreci azaldıkça inşallah sizleri bu güzel organizasyonlarla daha çok buluşturacağız. Biz kültüre, sanata, sanatçıya önem veriyoruz. Yaptığımız hizmetlerin yanı sıra sizler eğlenin, stres atın, mutlu olun diye tabiki “Sevince’’ sloganıyla bu organizasyonları yapıyoruz. Siz yeterki sağlıklı olun’’ dedi.
.gif)
Gündem, 02 Eylul 2021 21:51
Yorumlar (0)
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
Dilovası Ülkü Ocakları’ndan önce Kuran-ı Kerim tilaveti, sonra seminer
Hayat Holding COP31’de deneyimlerini paylaşacak
Madem metro zarar vermeyecek bu reflektörler neden monte edildi?
Dilovası Meclisi’nde hangi konular ele alındı?
Kocaeli’den Gazze’ye anlamlı dayanışma
AKUT, kurtarma kapasitesinin sahadaki karşılığını Kocaeli’nde test etti!
Kocaeli vekilinden Bakan Şimşek’e sert sözler!
Dün yükseldi, bugün yön değiştirdi!
İkili hukuk var tepkisi tutuklama getirdi
26 yaşındaki genç iple kendisini tavana asarak canına kıydı
Başkanvekili Obuz inceleme turunda
Çayırova meclisinde 6 gündem maddesi karara bağlandı
Valilik makam şoförü Akpunar vefat etti
Tarladan Aşevi’ne uzanan üretim ve dayanışma
İzmitli muhtarlara hem ziyaret hem sürpriz!
Kartepeli gençlere ilham veren söyleşi
Milletvekiline fon skandalı ile ilgili konuşma mı denildi?
İzmitli albay Karaca’dan üzücü haber
Darıcalılar Atatürk’e saygı için yürüyecek
Proje tamamlandığında Dilovası’nın yeni buluşma noktası haline gelecek
Kartla akaryakıt ödemelerinde büyük artış
Kocaeli’de 9 ayda 2,1 milyar liralık senet protesto edildi!
MHP'den asgari ücret için öneri
Şikayetvar'a şikayet yağdı!
