Vatanperver insanlarımızla bugünlere geldik
Gündem, 29 Ağustos 2021 14:12Başkan Büyükakın, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetim Kurulu üyelerine konuk oldu.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetim Kurulu üyelerine konuk oldu. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’in de yer aldığı ziyarette, Haziran ayında yapılan seçim sonrası güven tazeleyerek yeniden seçilen Tülü ve yönetimini tebrik eden Başkan Büyükakın, “Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve 30 Ağustos Zaferimizin 99. yılında bir kez daha, şehitlerimize ve gazilerimize bu ziyaret vesilesiyle Allah'tan rahmet diliyorum. Tabi bugünlere vatanperver insanlarımızla geldik. İsimlerini bilmediğimiz nice kahramanlar bu güzel ülkemizi bize bıraktılar. Bu vatanın evlatları canını verdi, göğsünü siper etti ama yine ülkemizi düşmanın ayakları altında ezilmesine izin vermedi” dedi.
“MİNNETLE VE ŞÜKRANLA YÂD EDİYORUM”
“30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyetimizin banisi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman ordumuzun tüm şehit ve gazilerini rahmetle, minnetle ve şükranla yâd ediyorum” diyen Başkan Büyükakın, “Malazgirt Zaferi’nin 950. yıl dönümü vesilesiyle de Büyük Selçuklu Sultanı Alparslan’ı ve askerlerini de rahmetle yad ediyorum. 1071’de Anadolu’nun kapılarını bir daha kapanmamak üzere milletimize açan Sultan Alparslan ve kahraman askerleri, Malazgirt Zaferi’yle Anadolu’daki Türk varlığını tescil etmiş ve bize yurt olmasını sağlamışlardır.” ifadelerini sarf etti. Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde kahramanca ve büyük fedakârlıklar göstererek görev yapan ve yapmış Astsubaylara teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Sizlerin ortaya koyduğu emek ve gayret için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
KENTİMİZİ GELECEĞE HAZIRLAMAYA DEVAM EDİYORUZ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde ortaya koyduğu projeler ve hizmetler hakkında TEMAD üyelerine bilgi veren Başkan Büyükakın, ulaşım projeleri başta olmak üzere alt ve üst yapı hizmetleri hakkında şunları söyledi: “Kentimizi geleceğe hazırlamaya devam ediyoruz. Bu elbette bitmeyen, kentin gelişimine dönük yeni bakış açılarıyla onlarca yılın sonrasına göre planlama gerektiren hizmet modeliyle şehrimize değer katıyoruz. Bugün raylı sistemlerden, çevre ve eğitim hizmetlerine, gençlik projelerinden engelli hizmetlerine kadar birçok alanda sayısız hizmetlerimiz insanımızla buluşuyor. Bu projeleri hayata geçirirken önceliklerimizi doğru belirlemeye çalışıyoruz. Ortak akla önem veriyor, milletimizle kucaklaşmaya devam ediyoruz” diye konuştu. TEMAD üyeleri gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle Başkan Büyükakın’a teşekkür ederken, günün anısına hatıra fotoğrafı da çekildi.
.jpg)
Gündem, 29 Ağustos 2021 14:12
Yorumlar (0)
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
Türkkan: Milletin parasını iktidarın borazanlarına dağıtıyorlar
KOTO Başkanı Bulut, CHP İl Başkanı Arcan’ı tebrik etti
İSU, kayıp kaçak oranını azalttı!
