Kocaeli’de Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası heyecanı!
Spor, 28 Ağustos 2021 07:40Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası ikinci Ayak yarışları, sıralama turları ile başladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu iş birliğinde düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın 2. ayak yarışları, sıralama turları ile başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım ile Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Akyüz’ün damalı bayrağın sallanmasıyla başlayan magazin startı sonrası sporcular, Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Kartepe Motocross ve ATV Parkuru’nda sıralama turlarını koştu.
HEM ZAMANLA HEM DE DOĞAYLA MÜCADELE
Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun yarış takviminde yer alan yarışlarda Covid19 önlemleri alındı. İlk günkü yarışlarda sporcular, tozu dumana katarak lastik, kaya, ağaç ve beton büzlerden oluşan yapay parkurda yarışa ön sırada başlamak için sıralama turlarında ter döküyor. Endurocular, 29 Ağustos Pazar günü ise, başta Ekstrem Test ve Enduro Testten oluşan parkurda hem zamanla hem de doğayla mücadele edecek. Yarışlara, 2'si Kadın 80 motosiklet ile 1'i Kadın 23 de ATV sporcusu katılıyor.
DERECEYE GİREBİLMEK İÇİN
Zorlu parkurda yarın yapılacak yarışlar öncesinde dereceye girebilmek için mücadele eden sporcular, kayaların, tahta kütüklerin, lastiklerin ve kum tepelerin üzerinden geçti. Sıralama turlarında çamurlu zeminlerden geçerken zaman zaman zorlanan sporcular, dereceye girebilmek için kıyasıyla mücadele etti. Düşen sporculara görevlilerin yardım ettiği etkinliğe, 103 sporcu katıldı.
YARIŞILAR 13 FARKLI KLASMANDA
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü’nce 28-29 Ağustos 2021 tarihlerinde Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen profesyonel sporcuların katılımı ile Kartepe Motocross ve ATV Parkuru’nda koşulan yarışlarda, motosiklet tutkunları motosikletleriyle adeta uçarak birbirinden zorlu hareketler yapan yarışçıların şovuna da tanıklık etti. Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası ikinci ayak Kocaeli Yarışıları’nda 13 farklı klasmanda E1-E2-E3, E-KADIN, E GP, E VEHTARAN, E GENÇ, E-B, E-C olmak üzere 9 klasmanda Enduro ile S-1 649 CC ALT, S-2 650 CC ÜST, S-3 2 ÇEKER, ATV GP olmak üzere 4 klasmanda ATV yarışlarında sporcular mücadele edecek.
.gif)
Spor, 28 Ağustos 2021 07:40
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
