Darıca Belediyesi 30 genci Anıtkabir’e götürecek
Gündem, 23 Ağustos 2021 16:17Darıca Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla çekilişle 30 genci Anıtkabir’e götürecek. Sosyal medya üzerinden yapılacak çekilişle belirlenecek 30 kişi, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’la birlikte Ankara gezisine katılmaya hak kazanacak.
Darıca Belediyesi, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu gençlerle birlikte yaşayacak. Sosyal medya üzerinden sorulan soruya doğru cevap verecek gençler arasından belirlenecek 30 kişi, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’la birlikte Ankara gezisine katılmaya hak kazanacak. Darıca Belediyesi’nin gençlere yönelik hayata geçirdiği Gençlik Koridoru projesi kapsamında gerçekleşecek çekilişe 18-25 yaş arasında olan ve Darıca’da ikamet eden gençler katılabilecek. Çekilişe katılmak isteyenler 25 Ağustos 2021 tarihine kadar başvurabilecek. Canlı yayında yapılacak kurayla belirlenecek 30 kişi, sırasıyla Anıtkabir, 1. Meclis, Hacı Hacı Bayram Veli Türbesi ve Külliye’yi ziyaret edecek. Ankara gezisinde Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da gençlere eşlik edecek.
BAŞKAN BIYIK GENÇLERİ DAVET ETTİ
26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos’ta zaferle taçlandırılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından birini teşkil eden şanlı bir zafer olduğunu belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “30 Ağustos 1922, kurtuluş savaşımızı zaferle tamamladığımız tarihtir. İşgalci güçler karşısında verdiğimiz destansı mücadele nihayetinde Türkiye Cumhuriyeti vücut bulmuştur. Başkomutanlık Meydan Muharebesi, milletimizin en zor şartlar karşısında bile mücadeleden vazgeçmeyeceğini, vatanını, bayrağını ve hürriyetini canı pahasına koruyacağını bütün dünyaya göstermiştir. Bizler şanlı ecdadımızın bize bıraktığı mirası sonsuza kadar yaşatmak için çalışmaya devam edeceğiz. 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle birlikte paylaşmak için 30 gençle birlikte Anıtkabir ve Ankara gezisi gerçekleştireceğiz. Tüm gençlerimizi çekilişe katılmaya davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi şükranla yâd ediyorum” dedi.
.jpg)
Gündem, 23 Ağustos 2021 16:17
Yorumlar (0)
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
