Artık yükselme zamanı geldi
Gündem, 23 Ağustos 2021 19:09Başkan Büyükakın, Dilovası ilçesi için çok önemli bir proje olan ve vatandaşların sabırsızlıkla beklediği katlı otopark ve pazar yeri projesini yerinde inceledi.
Dilovası ilçesi için çok önemli bir proje olan ve vatandaşların sabırsızlıkla beklediği katlı otopark ve pazar yeri projesini inceleyen Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, ilk kazmanın vurulduğu günden bugüne kadar gelinen süreç hakkında bilgi aldı. İlçenin önemli ihtiyaçlarından birisinin de bu projeyle çözüleceğine vurgu yapan Başkan Büyükakın, “Dilovası Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri projemiz, bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın bizden istediği bir talepti. Bu talebe cevap verdik ve hafriyat işlerini tamamladık. Şimdi artık bu projenin yükselme zamanı geldi. Milletimizin bir duasını daha alacağımız bu projeyle pazar alışverişleri daha kolay olacak, esnafımız daha konforlu bir şekilde satışlarını yapabilecek” dedi.
“BU PROJE DE DİLOVASI İLÇEMİZE ÇOK YAKIŞACAK”
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve teknik heyetin de hazır bulunduğu incelmede, Dilovası katlı otopark ve pazar yeri yapımıyla ilçedeki yatırımlara bir yenisini daha eklediklerini dile getiren Başkan Büyükakın, “Katlı otopark ve pazar yeri, Cumhuriyet Mahallemizde dört katlı olarak inşa edilecek. Toplam inşaat alanı ise 7 bin 398 metrekare olarak belirlendi. Proje 10 milyon 441 bin TL’ye mal olacak. Bu projede Dilovası ilçemize çok yakışacak” açıklamasını yaptı.
“İLÇEMİZE DEĞER KATTIĞI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise “Tahir Başkanımız şehrimize ve ilçemize bir eser daha kazandırıyor. Halkımızın beklediği bir projeydi. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu alanda keyifle ve huzurla alışveriş yapacak vatandaşlarımızın mutluluğunu şimdiden görebiliyorum” diye konuştu. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ise konuşmasında, “Tahir Başkanımıza, bir kez daha ilçemize değer kattığı için çok teşekkür ediyorum. Teşkilat olarak gerek ilçe belediyemizin gerekse büyükşehir belediyemizin çalışmalarını vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Bunu gerçekleştirirken değerli hemşerilerimizin dualarını duymak, mutluluklarını görmek bizi ziyadesiyle huzurlu kılıyor” ifadelerini sarf etti.
İLÇENİN ÖNEMLİ BİR İHTİYACI KARŞILANACAK
Dilovası ilçesinin en büyük pazarı, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan İbn-i Sina Caddesi’nde kuruluyor. Aynı zamanda ilçenin en işlek caddelerinden birisi olan İbn-i Sina Caddesi’nde kurulan pazar, ilçe merkezinde trafik yoğunluğuna neden oluyordu. Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri, daha modern ve düzenli hali ile ilçe trafiğini de rahatlatacak. Proje ile ilçede yaşayan vatandaşların hem otopark hem de pazar yeri ihtiyacı giderilmiş olacak.
.gif)
Gündem, 23 Ağustos 2021 19:09
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
Yol üzerinde dev çukurlar var!
Başkan Hürriyet duyurdu: Az para çok iş
Enflasyonda yükseliş trendi yeniden başlıyor!
