Büyükakın: Yalana ve algıya çalışan birileri var
Gündem, 21 Ağustos 2021 20:14“Türkiye’nin eski karanlık günlerine geri dönsün, üretemesin, girişimcilik ruhunu kaybetsin, ülke kazanımlarını ters düz etsin diyenler dışarda ki arkadaşlarıyla bir ve beraberler” diyen Başkan Büyükakın, “Bunun yanı sıra yalana ve algıya çalışan birileri var. Ama asla kazanamayacaklar. Aziz milletimiz gerçek yüzlerini görüyor” dedi.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Dilovası Gümüşhane Kürtünlüler Derneği Başkanı Yusuf Moral ve yönetim kurulu üyelerine konuk oldu. Yerelden uluslararası konulara kadar birçok konuyu değerlendiren ve gelen sorulara cevap veren Başkan Büyükakın, “Bu memlekete hizmet eden liderin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olduğunu aziz milletimiz çok iyi biliyor” diyerek şunları kaydetti: “Tüm kurumlarıyla her daim vatandaşının yanında, dertlerine çare arayan, ülkesinin ve milletinin menfaatlerini koruyan ve gelecek kuşaklara daha güçlü bir ülke bırakmayı isteyen bir liderimiz var. Tabi bunun olmasını istemeyenlerde boş durmuyor. Türkiye’nin eski karanlık günlerine geri dönsün, üretemesin, girişimcilik ruhunu kaybetsin, ülke kazanımları ters düz olsun diyenlerin kimlerle beraber olduğunu da çok iyi biliyoruz. Bunun yanı sıra yalana ve sadece algıya çalışan birileri var. Ama asla kazanamayacaklar. Aziz milletimiz gerçek yüzlerini görüyor” dedi.
“YALAN ÜZERİNE KURDUKLARI SİYASİ ZEMİN MUHAKKAK ÇÖKECEKTİR”
“Karadeniz'deki sel afetinde, Antalya’da, Muğla ve bütün bölgelerdeki yangın afetlerinde, son dönemde ki Bartın, Kastamonu, Sinop bu bölgelerdeki sel afetlerinde bu yalan ve algı kampanyasını da sürdürdüler” diyen Başkan Büyükakın, “Yalan üzerine kurdukları siyasi zemin muhakkak çökecektir. Zaten kadirşinas milletimizde bu yalanlara kanmıyor. Bunu bilmelerini arzu ediyor, dürüst olmaya, yalandan uzak durmaya, milletinin ve ülkesinin yanında yer almaya davet ediyoruz. Tabi, milletimiz de her şeyin farkında. Birileri istediği kadar yalan söylesin, yalan paylaşımlarda bulunsun, gördüğü halde görmedim desin. Bu kadim millet dürüst bir millettir ve dürüstlere her zaman sahip çıkmıştır. Çok şükür Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimize sadece dürüstlük ilkesiyle hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti.
“MİLLETİYLE OLAN BU GÜÇLÜ BAĞI ASLA KOPARAMAYACAKLAR”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milletinin ve ülkesinin çıkarlarını koruduğu için farklı ülkelerinin ve siyasetçilerin hedefinde olduğunun da altını çizen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Cumhurbaşkanımız bağımsız, üreten, kendi kararlarını alabilen, savunma sanayisinde atılım yapan, bilimde, sanayide, sağlıkta ve yaşamın her alanında ülkesini geleceğe taşıyacak irade gösterdiğini milletimiz görüyor. Peki bundan rahatsız olanlar ne yapıyor, Cumhurbaşkanımızı hedef gösteriyor. Ancak bu aziz milletimiz Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmaya devam ediyor, Allah’ın izniyle de devam edecek. Ne yaparlarsa yapsınlar, milletiyle olan bu güçlü bağı asla koparamayacaklar” diye konuştu.
“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ, DURMADAN, HIZLI ADIMLARLA”
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak tek gündemlerinin hemşerilerine hizmet etmek olduğunu da dile getiren Başkan Büyükakın, “Suni gündemlerin peşinden koşmadan, icraatlarıyla konuşan ve konuşulan bir kadro hareketiyiz” diyerek sözlerini şu şekilde tamamladı: “Dilovası kardeşlerimizin hizmetlerini eksiksiz bir şekilde yerine getirmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Şehrimizin tüm ilçelerine hizmet etmek, halkımızın takdirini kazanmak bize daha büyük enerji veriyor. Çok çalışacağız, durmadan, hızlı adımlarla, koşarak, gençliğimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu emaneti en güzel şekilde nesillerimize teslim edeceğiz.”
“TAHİR BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve teşkilat üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Dilovası Gümüşhane Kürtünlüler Derneği Başkanı Yusuf Moral, “Tahir Başkanımıza ve kıymetli misafirlerimize bize gerçekleştirdikleri ziyaret için çok teşekkür ediyorum. Kentimizde hayata geçirdikleri ve yapacakları hizmetler içinde bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Büyükakın ayrıca, göreve yeni başlayan Kürtünlüler Dernek Başkanı Yusuf Moral ve ekibine başarılar dilemeyi de ihmal etmedi.
Gündem, 21 Ağustos 2021 20:14
Yorumlar (0)
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
İSU’nun 2026 yılı hedefleri masaya yatırıldı
Kocaeli vekilinden Migros işçilerine destek
Başkan Gökçe, Yığılcalılar Derneği'ne konuk oldu
Gıda enflasyonu son iki yılın zirvesine ulaştı
Yerel Destek Programı YEDEP 2026’da başvuru süresi uzatıldı
