Başkan Sezer, yangınlara müdahale den ekibe plaket
Gündem, 20 Ağustos 2021 02:28Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Manavgat’ta 28 Temmuz’da başlayan ve 10 gün sonra kontrol altına alınan orman yangınında Gölcük Belediyesi adına görevli olarak mücadele eden ekipte bulunan Kadri Emre Gilit, Ferhat Çetin, İsmet Bozali, Seyfettin Güner’den yaşanan zorlukları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bölgedeki felaket mağduru vatandaşlarımıza gönderilen 4 tır gıda, giyecek, su gibi temel ihtiyaç malzemelerinin yanı sıra; yangın söndürme çalışması yapan ekiplere su tankerleri ile lojistik destek sağlayan Gölcük Belediyesi ekipleri Gölcük’e döndüler.
Başta Marmaris, Köyceğiz ve Manavgat olmak üzere son yılların en büyük orman yangınlarının yaşandığı bölgelerdeki çalışmalara destek vermek üzere giden Gölcük Belediyesi personellerinden, Kadri Emre Gilit, Ferhat Çetin, İsmet Bozali, Seyfettin Güner’e başkan Ali Yıldırım SEZER plaket takdim etti.
ACININ NE DEMEK OLDUĞUNU BİLEN GÖLCÜK HALKI, TÜM AFETZEDELERİN YANINDA
Başkan Ali Yıldırım SEZER: “Ben hepinize hem şahsım adına, hem hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Allah memleketimize bir daha bu tür afetler yaşatmasın. Olduğunda da devlet olmanın, millet olmanın en temel koşulu; bir sıkıntı olduğunda tüm vatandaşlarım bunu hissetmesi, empati yapmasıdır. 17 Ağustos 1999 depremini yaşadık. Burada yaşadıklarımızı en başta sizler biliyorsunuz. Türkiye’nin dört bir tarafından vatandaşlarımız bize destek olmuşlardı. Biz de; Manavgat, Marmaris, Köyceğiz, Ayancık, Bozkurt, Elazığ, Malatya, İzmir’deki vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu, sizlerin gayret ve destekleri ile hissettirebildiğimizi düşünüyoruz” dedi.
ÇALIŞMALAR AFAD’LA KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Başkan Sezer konuşmasının devamında, ”Kriz anlarında iletişim ve koordinasyonun öneminin bilincindeyiz. Türkiye Bediyeler Birliği, AFAD ve koordinasyonu sağlamakla görevli olan personellerle yaptığımız görüşmelere ihtiyaç olan noktalara destek olduk. Sistemli ve koordineli bir şekilde hareket ettik. Gölcük Belediyesi personelleri, ihtiyaçlar ve talimatlar doğrultusunda hareket ederek, verilen vazifeleri yerine getirdiler.
Sistemli ve özverili çalışmaların önemine vurgu yaptıktan sonra, bu emeklerin değerine değinen Başkan SEZER: “Yarın geriye dönüp baktığınızda, meslek hayatınızda önemli ve gurur duyulacak bir vazife ifa ettiğinizi genç kuşaklara aktaracaksınız. Bunun hatırası ve şükranlarımızın bir nişanesi olmak üzere sizlere teşekkür plaketi takdim etmek istiyorum” dedi.
.gif)
Gündem, 20 Ağustos 2021 02:28
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
