Vatandaş Türk Bayrağı istedi, Başkan Büyükakın yerine getirdi
Gündem, 18 Ağustos 2021 07:03Başkan Büyükakın, İzmit ilçesi Dağköy’e yaptığı ziyarette köyüne bayrak asılmasını isteyen 83 yaşındaki vatandaşın talebini yerine getirdi. A Takımı ekiplerince dikilen 5 metre yüksekliğindeki direğe Türk bayrağı çekildi
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatıyla, İzmit İlçesi Dağköy’de, 5 metre yüksekliğinde direğe Türk bayrağı çekildi. Başkan Büyükakın, geçtiğimiz günlerde Dağköy’ü ziyaret ederek, muhtar Özcan Özmüş ve vatandaşlarla sohbet etti, mahallenin sorunları ve yapılan hizmetlerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Muhtarlıktan çıkarken, 83 yaşındaki Mehmet Nart’ın, “Buraya bir bayrak asarsan, karşıdan bakınca gururlanırız. O zaman bizde ne dert kalır, ne de hastalık.” ifadesini kullanarak, köyüne bayrak asılması isteğinde bulundu. Başkan Büyükakın da, Mehmet amcaya en yakın zamanda talebini yerine getireceği sözünü verdi.
BAŞKAN TALİMAT VERDİ, BAYRAK GÖNDERE ÇEKİLDİ
Büyükakın, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na, gereğinin yapılması konusunda talimat verdi. Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı A Takımı ekiplerince Dağköy’de gerçekleştirilen keşif sonucunda, bayrak direğinin muhtarlık hizmet binasının girişine dikilmesi kararlaştırıldı. Bayrak talebinde bulunan Mehmet Nart ve vatandaşların katıldığı sade bir törenle, A Takımı ekiplerince yaptırılan 5 metre yüksekliğinde direğe Türk bayrağı çekildi. Bayrağın göndere çekilmesi sırasında, vatandaşlar duygulu anlar yaşadı.
“ŞU BAYRAĞI GÖRDÜM, HER ŞEY BENİM OLDU”
Mehmet Nart, Türk bayrağının dalgalanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, isteğinin hemen yerine getirilmesinden dolayı çok sevinçli olduğunu söyledi. Tahir Büyükakın başkanın köyünü ziyareti sırasında, kendisinden Türk bayrağı istediğini belirten Nart, “Başkanımız buraya geldi, zaten gelmesini bekliyorduk. Allah razı olsun ondan, üçüncü günü bayrağı dikti buraya. Allah devletimize zeval vermesin. Şu bayrağı gördüm, her şey benim oldu. Ne hastalık var ne gam. Hiçbir sıkıntım kalmadı. Tek bu bayrak dalgalandı, yetti bana.” diye konuştu.
TAHİR BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Türk bayrağının kendisi için büyük önem taşıdığını anlatan Nart, “Türk bayrağı, devletimizin varlığını temsil eder. Bağımsızlığımızın simgesidir. Bayrak var, ben de varım. Bayrak var, devlet de var. Bayrak olmasa bu devlet de olmaz, biz de olmayız. Bize bu mutluluğu yaşatan Tahir başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
DAĞKÖY MUHTARI ÖZMÜŞ DE ÇOK MEMNUN
Dağköy Muhtarı Özcan Özmüş ise "Allah kimseyi vatansız ve bayraksız bırakmasın" temennisinde bulunarak, Türk bayrağını mahallede dalgalandırdığı için, Koceli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür etti.
.gif)
Gündem, 18 Ağustos 2021 07:03
Yorumlar (0)
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
İki ilçede eğitim ve tahliye tatbikatı
Hacı Hasan Mahallesi’nde kadın kadına buluşma!
Kaldırım taşları ve parke kaplamalar yenileniyor
Gölcüklü genç kaza kurbanı oldu
Kayyum esprisi yaptı, savcı ifadeye çağırdı!
Körfez’den çıkarıldı, deniz canlılarına yuva oldu
Aile hekimlerinin yeni yazılımla ilgili tereddütleri var
Erbakan’ın halay performansı!
