Süleyman Şen’den yeni açıklama
Gündem, 11 Ağustos 2021 00:14İzmit Belediyesi Muhtarlık Masası Koordinatörlüğü görevinden istifa eden, aynı zamanda CHP İzmit Belediye Meclis üyesi de olan Süleyman Şen, istifa etmedi görevden alındı şeklindeki belediye adına yapılan açıklamaya tepki gösterdi.
Süleyman Şen’in sosyal medya hesabından yaptığı o açıklamanın içeriği şöyle:
Değerli dostlarım ;
Bir süredir gündemde olan malum hadise ne yazık ki tarafların kendi pencerelerinden, doğruları çarpıtarak yaptıkları açıklamalar neticesinde kamuoyunu gereğinden fazla meşgul etmiştir.
Geçtiğimiz günlerde İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörlüğü görevimden istifa ettiğimi içeren açıklamam sonrasında İzmit Belediye Başkanı tarafından kamuoyuna bir açıklama yapıldı. Hep birlikte bu açıklamayı okuduk.
Öncelikle İzmit Belediye Başkanı ne yazık ki hala olayın ana temasından uzak bir yaklaşım ile açıklamasına başlamış manevi ve kişisel hakarette bulunan bir taraf ile şahsımın tepkisini kendisine göre aynı derecede had aşan davranış olarak değerlendirmiştir. Bunu anlamak gerçekten çok güç.
Açıklamasının devamında İzmit Belediye Başkanı tam anlamı ile şahsımı ve diğer muhatabı görevden aldığını ifade etmiştir. Ancak ben İzmit Belediye Başkanının atamış olduğu bir bürokrat değilim. Beni Muhtar Hizmet Masası Koordinatörlüğü görevine grup içinde yapılan seçim sonrasında meclis üyesi arkadaşlarım getirmiştir. Benim görevden ayrılmamın iki yolu vardır. Birincisi meclis üyesi arkadaşlarımın kararı ile görevi bırakmamın istenmesi diğeri ise kişisel kararım ile istifa etmemdir ki ben de bu şekilde görevimden ayrıldım. İzmit Belediye Başkanı bir müdürünü görevden alma şekli ile benim görevden ayrılmam arasındaki farkı eminim zamanla daha iyi idrak edecektir.
Her zaman doğrunun yanında olduğumu daha önce de ifade etmiştim ve tekrar ediyorum, Temizlik İşleri Müdür Vekili İsmail Göksu'nun İzmit Belediye Başkanına giderek istifa etmeye hazır olduğunu söylemesi son derece doğru ve yerinde bir davranış olmuştur. Ancak bu istifa teklifi sonrasında İzmit Belediye Başkanının hem beni hem de müdür vekilini kamuoyunda itibarsızlaştırma amacıyla yapmış olduğu "görevden aldım" şeklindeki açıklaması ise çok acı bir talihsizliktir ve olayın muhatabı olan İsmail Göksu'ya da bu konuda haksızlık yapılmıştır.
Süreç ne yazık ki idare tarafından doğru şekilde yönetilememiştir. Hadisenin çözümü için herhangi bir samimi adım atılmamıştır. Bu arada bir çok kişinin merak ettiği, masalarında konuştukları, sosyal medyalarında yazdıkları konuya da açıklık getirmek istiyorum. Koordinatörlük görevimden istifa ettiğim gün BEKAŞ yönetim kurulu üyeliğinden de istifa ettim, bugüne kadar kimseye hakkımı yedirmedim kimsenin de hakkını yemedim, yemem. Merak edenlerin gönlü ferah olsun. Dün nasıl sahada halkımız için çalışmaya devam ettiysem yarın da daha güçlü şekilde halka hizmet noktasında mücadele etmeye devam edeceğim. Sevgi ve saygılarımla, VESSELAM.
Süleyman Şen
CHP İzmit Belediye Meclis Üyesi
Gündem, 11 Ağustos 2021 00:14
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
