Gençler Yasin abilerinin her zaman yanında
Gündem, 04 Ağustos 2021 07:03Kocaeli’nin en genç ve dinamik ilçelerinden biri olan Başiskele’de gençlik faaliyetleriyle dikkatleri üzerine çeken Başiskele Belediyesi’ne her geçen gün gençlerin ilgisi artıyor.
“Katılımcı Belediyecilik” anlayışıyla ilçedeki her yaştan vatandaşla sık sık görüşen ve fikir alışverişinde bulunan Kocaeli’nin en genç belediye başkanı olarak halkın teveccühü ile seçilen Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, genç kardeşleriyle bir araya gelmeyi sürdürüyor.
Başiskele’de istişare kültürünü yaygınlaştırarak herkesin ve her kesimin görüş ve önerilerini alıp ilçeyi geleceğe taşımayı hedefleyen Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçenin her bir mahallesinde hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam ederken belediyede de komşularını misafir ediyor. Bu kapsamda Başkan Özlü son olarak Mahmutpaşa Mahallesi Muhtarı Niyazi Mutlu ve beraberindeki mahallenin gençlerini ağırladı. Genç kardeşlerini belediyede ağırlayan Başkan Özlü, geleceğin mimarlarıyla Genc-i Âlâ modeli ile geleceğin hazinesi çocuklar ve gençlere yönelik yapılan hizmetler başta olmak üzere birçok konuda sohbet etti.
BAŞKAN ÖZLÜ: İLÇEMİZİ HEP BİRLİKTE DAHA GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIZ
Sıcak ve samimi ortamda geçen ziyarette gençlerle fikir alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Yasin Özlü, nazik ziyaretlerinden dolayı genç kardeşlerine teşekkür ederek, “Genç kardeşlerimizin ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etti. Seçim çalışmalarımızda gençlerimizin Yasin Abisi olarak kendimizi tanıttık. Bu süreçte çeşitli temaslarda bulunduğumuz gençlerimizin ve ebeveynlerinin taleplerini, beklentilerini, nasıl bir Başiskele’de yaşamak istediklerini dinledik. Bu doğrultuda projelerimizi hazırladık ve bunları çok şükür tek tek hayata geçirdik. 2021 Yılını Gençlik Yılı ilan ederek Genc-i Âlâ modelimizi ilçemizde uygulamaya başladık. Genc-i Âlâ çocuklarımızdan, gençlerimizden ve kendini genç hissedenlerden büyük beğeni topladı. İlçemizi daha güzel yarınlara taşıyabilmek için mavi yeşil doğal güzelliklerimizi koruyacak ve hep birlikte ilçemizi katılımcı belediyecilik anlayışıyla yöneteceğiz.” diye konuştu.
.gif)
Gündem, 04 Ağustos 2021 07:03
Yorumlar (0)
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
İki ilçede eğitim ve tahliye tatbikatı
Hacı Hasan Mahallesi’nde kadın kadına buluşma!
Kaldırım taşları ve parke kaplamalar yenileniyor
Gölcüklü genç kaza kurbanı oldu
Kayyum esprisi yaptı, savcı ifadeye çağırdı!
Körfez’den çıkarıldı, deniz canlılarına yuva oldu
Aile hekimlerinin yeni yazılımla ilgili tereddütleri var
Erbakan’ın halay performansı!
