Hiç merak etmeyin, yanınızdayız
Gündem, 04 Ağustos 2021 09:53Kandıra Bağırganlı Limanı'nda meydana gelen yangının ardından Su Ürünleri Kooperatifi’ni ziyaret eden Başkan Büyükakın, “Hiç merak etmeyin, yanınızdayız. Yeni yapacağımız buzhane 2 bin kasa balık kapasiteli olacak” dedi.
Kandıra Bağırganlı Limanı'nda meydana gelen yangının ilk anından itibaren barınakları kullanılamaz hale gelen balıkçıların yanında olan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Hiç merak etmeyin, Büyükşehir Belediyesi olarak yanınızdayız. Yangının olduğu andan itibaren gelişmeleri takip ediyordum. Arkadaşlara gerekli çalışmalar yapılması noktasında talimatlarımız olmuştu. Bugün de yanan yeri gördük. Yapacağımız yeni buzhane yaklaşık 2 bin kasa balık kapasiteli olacak” açıklamasını yaptı.
“YENİ SEZONA YANAN TESİSİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve teşkilat üyelerinin hazır bulunduğu incelemede, Kandıra Bağırganlı Köyü Su Ürünleri Kooperatifi’ni ziyaret eden Başkan Büyükakın, burada Kooperatif Başkanı Mustafa Altıntaş’dan bilgi aldı. Geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Büyükakın, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, “Elektrik kontağından çıkan yangın sonucu mevcut buzhane binası ve makinelerinin yanmasından dolayı çok üzgünüz. Ancak bizler bunun için varız. Milletimiz ve vatandaşımız için varız. Yangının olduğu ilk andan itibaren konuyu hassasiyetle takip ettik. Şimdi yaraları saracağımızı ifade etmeye geldik. Merak etmeyin yeni sezona inşallah burada yanan tesisi ayağa kaldıracağız” diye konuştu.
“2 BUZ ODASI, 4 ADET SOĞUK ODADAN OLUŞACAK”
“Yeni yapılacak olan 180 metrekare olacak” diyerek açıklamalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Tuzlu su ve tatlı su balıkları için ayrı olmak üzere 2 buz odası, 4 adet soğuk odadan oluşacak. Buzhaneyi yaklaşık 2000 kasa balık alabilecek kapasitede yapacağız. Bunu yaparken de söz konusu buzhanenin balık sezonuna yetiştirilmesi için de arkadaşlarımız gereken çalışmayı yapacak” ifadelerini sarf etti.
BALIKÇI ESNAFI, “BİZİM İÇİN ÇOK BÜYÜK MÜJDE”
Kandıra Bağırganlı Köyü Su Ürünleri Kooperatifi üyeleri, Başkan Büyükakın’ın bu açıklamaları sonrası çok mutlu olurken, kendilerine verilen desteği hiç unutmayacaklarını dile getirdiler. “Bizim için çok büyük müjde” diyen balıkçı esnafına, “Sizler bizim esnafımız, kardeşimizsiniz. Sizin derdinizi çözmek, size hizmet etmek, hizmetkarınız olmak bizim görevimiz. İnşallah bereketli bir balık dönemi de sizlerle olur. Büyükşehir herkesin ve her kesimin yanındadır. Bu böyleydi, bundan sonra da böyle olmaya devam edecek. Çünkü biz herkesin başkanı ve hizmetkarıyız” diyerek duygularını ifade etti. Birliktelik çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
.gif)
Gündem, 04 Ağustos 2021 09:53
Yorumlar (0)
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
İki ilçede eğitim ve tahliye tatbikatı
Hacı Hasan Mahallesi’nde kadın kadına buluşma!
Kaldırım taşları ve parke kaplamalar yenileniyor
Gölcüklü genç kaza kurbanı oldu
Kayyum esprisi yaptı, savcı ifadeye çağırdı!
