Başkan Büyükakın: Yürüyüş yolu harika olacak
Gündem, 29 Temmuz 2021 04:34Başkan Büyükakın, “Gerek kentimiz gerekse İzmit için, yeni Yürüyüş Yolu projemiz harika olacak” dedi.
Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Kocaeli’nin simge noktalarından İzmit Yürüyüş Yolu, Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın hayata geçirdiği projeyle çok daha güzel ve vatandaşların mutlu olduğu güzergâha dönüşecek. İzmit Yürüyüş Yolu projesinin yapım çalışmalarını yakından takip eden, esnaf ve vatandaşlarla bir kez daha görüşen Başkan Büyükakın, projenin geldiği son durum hakkında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay ve Yapı Kontrol Daire Başkanı Serkan Ihlamur’dan detaylı bilgi aldı. Projeyi hayata geçiren çalışanlarla da sohbet ederek emekleri için teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Gerek kentimiz gerekse İzmit için, yeni Yürüyüş Yolu projemiz harika olacak. Burada alın teri döken emekçilerimize de ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi.
“TARİHİNE DE UYGUN BİR YAŞAM ALANI OLACAK”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve teşkilat üyelerinin de hazır bulunduğu incelemede, projenin tüm detayları ile yakından ilgilendiklerini dile getiren Başkan Büyükakın, “Malzeme seçiminden işçiliğe, planlamadan yapım sürecine kadar çok titiz çalıştık” ifadesini kulanarak şunları dile getirdi: “Her zaman ifade ettiğimiz gibi her projemizde önce insan diyoruz. İşte İzmit Yürüyüş Yolu projemiz de tam da bu amaca uygun, halkımızın mutlu olacağı, tarihine de uygun bir yaşam alanı olacak” şeklinde konuştu. “Yeni yatırımlarımızla kentimizi bir kez daha kucaklarken, insana ve yaşama dair saygımızı da ortaya koyduğumuz eserlerle gösteriyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Şehrimize dair hassasiyetimizi tüm çalışmalarımız da gösterirken, Yürüyüş Yolu projemizde de bunun en güzel örneğini sergiliyoruz.” ifadelerini sarf etti.
“TÜM İMKAN VE KABİLİYETİMİZİ ORTAYA KOYUYORUZ”
Şehirle özdeşleşmiş, daha modern, daha yeşil, daha huzurlu bir İzmit Yürüyüş Yolu için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak çok önemli bir yatırımı hayata geçirdiklerini belirten Başkan Büyükakın, “Annelerimiz, kıymetli evlatlarıyla daha keyifli bir yaşam sürecekleri bu proje için ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. İnsanımızın daha çok kullanımına olanak sağlayacak projemizle, vatandaşlarımız şehrin keyfine varacak. Kocaelilerle ve İzmitli hemşerilerimizle birlikte yürüdüğümüz bu hizmet yolunda, enerjimizi yine kadirşinas milletimizden alıyoruz. Kentimizin tamamında olduğu gibi İzmit’imiz için de tüm imkân ve kabiliyetimizi ortaya koyuyoruz. Halkımızın huzuru, mutluluğu ve konforlu bir yaşamı için de gayret gösteriyoruz. Bizler eserlerimizle konuşuyor, milletimizin takdirini alıyor, dualarıyla geleceğe yürüyoruz” diyerek açıklamasını tamamladı.
.gif)
Gündem, 29 Temmuz 2021 04:34
Yorumlar (0)
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
