Ömrü milletine hizmetle geçen bir Cumhurbaşkanımız var
Gündem, 21 Temmuz 2021 11:42Başkan Büyükakın, “Şunu çok iyi biliyoruz, ülkesini geleceğe hazırlayan, milletimize karşı oynanan oyunları bozan, yüreği milleti için atan, ömrü halkına hizmet etmekle geçen bir Cumhurbaşkanımız, liderimiz var” dedi.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde AK Parti Körfez ve İzmit İlçe Başkanlıklarında ki teşkilat bayramlaşmasına katıldı. Burada yaptığı konuşmalarda, “Önümüzde ki dönem bundan sonraki dönemlerden daha önemli olacak. Bu dava için çalışan, alın teri döken teşkilatlarımızdan Allah razı olsun. Bakınız içerde ve dışarda tek dertleri “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gitsin” diyenleri görüyoruz. Neden diye sorulduğunda, elbette cevap veremiyorlar. Şunu çok iyi biliyoruz, onlarda biliyor. Ülkesini geleceğe hazırlayan, milletimize karşı oynadıkları oyunları bozan ve yüreği milleti için atan bir Cumhurbaşkanımız var” dedi.
“TEŞKİLATLARIMIZIN VERDİĞİ EMEKLERİ YAKINDAN BİLİYORUZ”
İlk ziyaretinde AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve Körfez Belediye Şener Söğüt eşlik ederken, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in ev sahipliğinde yapılan bayramlaşmada AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in de yer aldı. Teşkilat üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde “Kurban Bayramının ülkemiz ve İslam dünyası için hayırlara vesile olsun” diyen Başkan Büyükakın, “Ülkemizin ve şehrimizin gelişmesi için teşkilatlarımızın verdiği emekleri yakından biliyoruz. Sizlerden Allah razı olsun” ifadelerini sarf etti. “Pandemi dünyada büyük yara açtı, ülkemizde de yansımaları oldu” diyerek konuşmalarını sürdüren Başkan Büyükakın, “Çok şükür bu noktada Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde ülkemiz çok önemli işlere imza attı. Aşılamada çok iyi noktalara geldik. Teşkilat olarak aşılamada da ayrı bir gündeminiz olsun” diye konuştu.
“CUMHURBAŞKANIMIZ GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATMAKTADIR”
“Çok şükür hizmetlerde de gayet iyiyiz” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Yaptığımız son anketler de aldığımız oyu iki puan artırdık. İttifak olarak da yüzde altmış ikilere çıktı. Milletimiz kadirşinastır ve kendisine hizmet edeni çok iyi görmektedir. Hep birlikte şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemiz için bir dakikasını dahi dinlenerek geçirmediğini sözlerini ekleyen Başkan Büyükakın, “Ömrü milleti için çalışmak ve hizmet etmek için geçen bir liderimiz, Cumhurbaşkanımız var. Ülkemizin zaman kaybetmeye asla tahammülü yoktur. İşte bu neden Cumhurbaşkanımız gecesini gündüzüne katmaktadır. Bu ülkeye gönülden bağlı olmayanlara karşı bizler, vatandaşımıza hizmet edecek, çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayacağız” ifadelerini sarf etti.
.gif)
Gündem, 21 Temmuz 2021 11:42
Yorumlar (0)
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
